„Lipeste-te de #valiporcisteanu” in AFI Palace Cotroceni

Vali Porcișteanu dă startul campaniei „Lipește-te de #valiporcisteanu” în AFI Palace Cotroceni

  Invitatie VIP - 11 iunie ora 18 AFI

 Joi, pe 11 iunie, în AFI Palace Cotroceni se va da startul campaniei „Lipește-te de #valiporcisteanu”. Evenimentul de lansare va avea loc începând cu ora 18:00, în zona patinoarului.

Show-ul de debut va fi compus din demonstrații cu mașina pe patinoar, în compania celor de la Ice Fusion Freestyle și o tombolă cu numeroase premii, printre care se numără ocazia de a lua parte la derapaje controlate, însoțit de Vali Porcișteanu.

Printre cei care vor fi prezenți să susțină campania „Lipește-te de #valiporcisteanu” se vor număra Cabron, Giulia, Roxana Ciuhulescu, Nicolai Tand și multe alte vedete.

Campania lansată de Vali Porcișteanu va fi o campanie de tip crowdfunding realizată în premieră pentru motorsportul românesc și nu numai. Astfel, pentru a lua startul în forță în sezonul 2015 – 2016 de raliuri, mașina cu care va concura campionul național a fost împărțită în spații publicitare pătrate, pentru ca orice doritor care vrea să îl susțină, să se poată „lipi” de mașină, cumpărând un pătrat.

Vali Porcișteanu este cel mai tânăr câștigător al titlului național absolut la raliuri și singurul pilot român recompensat cu un trofeu de referință internațională, Colin McRae Flat Out Trophy.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro  sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.