LITERAlmente te iubesc! Campania Editurii Litera dedicată lunii februarie

Indiferent că sărbătorim Dragobetele sau Valentine’s Day, februarie este luna iubirii și a prieteniei. Așadar, decretăm deschisă luna iubirii și vă invităm să o sărbătoriți alături de noi, prin campania LITERAlmente te iubesc!

LITERAlmente_te_iubesc!_Editura_Litera

V-am pregătit surprize de tot felul: până pe 14 februarie, pe pagina de Facebook a editurii se desfășoară un concurs al cărui câștigător va primi, pentru el și perechea lui, întreaga colecţie Romanul de dragoste, alături de un parfum. Așadar, vă invităm la concurs!

Cei care doresc un cadou inspirat, pentru el sau pentru ea, sunt invitați la BookStop-urile Litera din toată țara si la Librăria Litera din Bucureşti (  Bd Magheru, nr 8-10), unde vor putea cumpăra, la prețuri speciale, pachete-cadou cu cele mai frumoase şi interesante cărți.

Lista BookStop-urilor este disponibilă aici.

Prietenii noștri, ca și clienții BookStop-urilor Litera vor primi cadou în zilele de Valentine`s Day și Dragobete semne de carte şi scrisori celebre de dragoste pentru a intra în spiritul lunii îndrăgostiților. Marin Preda, Stendhal, Lord Byron, Goethe, Mihai Eminescu, James Joyce sunt doar câţiva dintre romanticii pe care cititorii Litera îi vor putea lectura.

Așadar, acum că avem contextul, vă oferim pretextul de a face gesturi mici și frumoase pentru cei pe care LITERAlmente ii iubiți!