Melkior a inaugurat Scoala de make-up !

Luni, 13 februarie 2012, Melkior a inaugurat Scoala de make-up.

Cursantele au aflat care sunt tendinţele internaţionale în domeniul machiajului, au făcut cunoştinţă cu echipa de traineri şi make-up artişti care susţin cursurile, s-au familiarizat cu gama de produsele profesionale Peggy Sage Paris cu care vor lucra la cursurile practice, au vizitat Magazinul Melkior unde se găsesc produse, aparatura şi accesorii de îngrijire şi înfrumuseţare de la branduri de renume: Thalion, Olivia Garden, RefectoCil, Jaguar, Subtil, Promed, Babyliss.

Foto via melkior.ro

Iată care sunt temele abordate în Modulul 1: executarea operaţiilor pregătitoare pentru machiaj, realizarea de armonii de culori, machiaj de zi, machiaj de seară, machiaj de mireasă, machiaj de înfrumuseţare şi pentru camuflarea defectelor.

Modulul 2 cuprinde următoarele teme de make-up special: machiaj de manechin, machiaj fantezist, machiaj în vederea realizării şedinţelor foto, filmărilor video şi de televiziune, machiaj corporal.

La Şcoala de make-up se pot înscrie toate persoanele vorbitoare de limba română care au împlinit vârsta de 18 ani şi care au absolvit cel puţin învăţământul minim obligatoriu în Uniunea Europeană şi Republica Moldova, precum şi persoane din alte tari după echivalarea studiilor.

În urma cursului de specializare se obţine un Certificat de absolvire în specialitatea “Machior”. Certificatele de absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, precum şi în toată Uniunea Europeană.

www.melkior.ro