Magia unui Latte Macchiato Perfetto, la tine acasă! Noul espressor Philips Saeco Exprelia Evo

Până nu demult, nu puteai savura un latte macchiato cu adevărat memorabil, de o calitate imposibil de pus la îndoială, decât în micuţele cafenele din Italia. Cu noul espressor Philips Saeco Exprelia Evo, poţi reproduce experienţa italiană a unui latte macchiato autentic direct în intimitatea bucătăriei tale. Şi n-o spunem noi, ci o comisie selectată de arbitri calificaţi!

Cu o simplă apăsare de buton, Exprelia Evo răsfaţă consumatorul cu un latte macchiato delicios, impecabil preparat, cu un profil senzorial certificat de Centro Studi Assaggiatori Italian Tasters, cea mai prestigioasă companie italiană de consultanţă în analiza senzorială.

 

Ţi-ai fi imaginat că poate fi atât de simplu?

Cu Exprelia Evo, Philips Saeco introduce noi caracteristici tehnologice şi de design gamei Exprelia, atingând cel mai înalt nivel de perfecţiune în ceea ce priveşte prepararea cafelei pe bază de lapte. Graţie tehnologiei Latte Perfetto, patentată Saeco, şi funcţiei de curăţare dublă a carafei pentru lapte integrată (aceasta se curăţă automat după fiecare utilizare), tot ce-ţi rămâne de făcut este să te bucuri de perfecţiunea unui latte macchiato preparat cu cea mai catifelată spumă de lapte. În plus, noul Exprelia Evo vine la pachet cu opţiunea „Perfetto Settings”, care îţi permite să optezi pentru preparea cafelei tale preferate… „Italian Style”, aducându-ţi tradiţia şi perfecţiunea unui latte macchiato italian direct la tine în bucătărie.

Mai mult decât atât, datorită tehnologiei Espresso Perfetto, întregul proces de preparare a cafelei pe bază de lapte este personalizabil, astfel încât tu să poţi să-ţi alegi, în funcţie de gusturi, tăria, temperatura şi concentraţia cafelei tale preferate, cu o simplă rotire de mâner. Display-ul bazat pe tehnologie O-Led este o nouă dovadă a angajamentului Saeco pentru inovaţii menite să simplifice experienţa consumatorului. Produce un contrast excelent, ceea ce îi intensifică funcţionabilitatea, fiind în acelaşi timp eficient energetic, în linie cu toate espressoarele Saeco. În plus, design-ul modern şi finisările impecabile îi conferă cel mai înalt grad de perfecţiune şi la nivel vizual, acesta devenind produsul ce transformă orice bucătărie într-una… cu stil!

Pe lângă Saeco Exprelia Evo, Philips a lansat în această toamnă şi espressoarele Energica şi Intuita.

1)    Noul espressor Philips Saeco Energica

 • Tehnologie Latte Perfetto şi funcţie de curăţare dublă
 • Tehnologie Espresso Perfetto- concentraţia, temperatura şi lungimea cafelei sunt reglabile
 • Funcţie de prefierbere pentru intensificarea aromei
 • Ergonomic în funcţionarea de zi cu zi
 • Curăţare şi detartrare automată

 

2)    Noul espressor Philips Saeco Intuita

 • Reglare cantitate şi concentraţie cafea
 • Râşniţe ceramice pentru păstrarea aromei
 • Funcţie de prefierbere pentru intensificarea aromei
 • Oprire automată după 30 de minute
 • Ergonomic în funcţionarea de zi cu zi
 • Curăţare automată circuit cafea
 • Memento decalcifiere
 • Unitate de preparare detaşabilă

Noile espressoare Philips Saeco fac ceea ce puţine espressoare reuşesc: redau cafelei ce-i al cafelei! Consumatorii „înrăiţi” de cafea cu adevărat bună ştiu la ce ne referim!