Men’s Health aniverseaza 10 ani in Romania

Men’s Health aniversează 10 ani de la prima apariție în România în luna aprilie a acestui an. Men’s Health sărbătorește alături de cititori acordându-le 10 oportunități extraordinare! Naționala de Fotbal a României, Horia Tecău, Federația Română de Kempo, Alexandru Nicolau (vicecampionul mondial la parașutism) sunt doar câțiva dintre cei care aniversează alături de Men’s Health cei 10 ani de stil de viață sănătos și sunt cei alături de care cititorii noștri se pot antrena.

MH_10 ani

În ediția lunii aprilie, pentru că e număr aniversar, am pregătit atâtea lucruri utile cât ajungă încă 10 ani de acum încolo. Aflam de la Horia Tecău, vedeta de pe copertă, tot ce trebuie să știm despre focus, echilibru și încredere și detalii din culisele unui antrenament de-al său.

Pe site-ul www.menshealth.ro sunt prezentate cele 10 premii neconvenționale pe care le-am pregătit. Antrenamentele cu Horia Tecău, cu Naționala de Fotbal a României, cu Amatto Zaharia (Președinte al Federației Române de Kempo), cu Andrei Mitrașcă (multiplu campion al Campionatului de Viteza în coastă), saltul cu parașuta de la 4000 m în tandem cu Alexandru Nicolau (vicecampionul mondial la parașutism), ședintele de styling C&A sau de hair styling de la salonul Gentlemen’s Barber, antrenamentele „Let’s Go You” de la World Class, cursul de gătit cu Sorin Bontea și testările cardiometabolice, EKG și adipometrie de la Centrul de nutriție Superfit sub directa supraveghere a medicului Șerban Damian – sunt cele 10 premii pe care le-am pregătit cititorilor Men’s Health.

Despre Men’s Health

Men’s Health este un brand de lifestyle masculin cu cea mai mare acoperire la nivel internațional. Are peste 40 ediții în întreaga lume și peste 20 de milioane de cititori. Men’s Health este recunoscută ca o autoritate în categoria fitness & lifestyle. Men’s Health îi oferă oricărui bărbat tot ce are nevoie pentru a-și îmbunătăți viața. Men’s Health se adresează bărbaților activi, cu o carieră de succes care vor sa aibe un control mai bun asupra aspectului lor fizic și a vieții lor emoționale și mentale.