Metode amuzante de ardere a caloriilor!

Soluţia: plimbăm căţelul, jucăm billiard, inventăm salate delicioase  şi “înroşim” celulita cu ardei iute 

   

Citim peste tot despre secretele unei siluete de vis: diete care mai de care mai spectaculoase şi programe intense de antrenament la sala de fitness, combinate cu suplimente naturale de slăbit şi geluri anticelulitice.

Însă, oricât de mult ne-am dori să avem o super siluetă , intervine un aspect care ne dă complet peste cap programul de slăbit: tentaţiile sezonului cald!

Cine îşi doreşte să îşi petreacă 2 ore pe zi închis în sala de fitness atunci când putem să ne petrecem timpul lenevind la o terasă la umbra sau plimbându-ne prin parc? Există însă o soluţie!

Ardem caloriile distrându-ne!

 Ştiaţi că puteţi arde calorii şi atunci când faceţi activităţi care vă relaxează şi distrează precum plimbarea căţelului, mersul la piscină, jocul de badminton sau plimbatul prin parc?

„Aveţi o greutate corporală de aproximativ 60 kg? Într-o jumătate de oră, petrecută făcând activităţile preferate, puteţi să scăpaţi de câteva sute de calorii fără a simţi că depuneţi efort”, potrivit dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner si Chillishape.

Este bine de ştiut că puteţi să ardeţi:

 –          150 de calorii atunci vă plimbaţi căţelul prin parc

–          180 de calorii atunci când înotaţi

–          180 de calorii atunci când dansaţi

–          75 de calorii într-o jumătate de oră de jucat biliard

–          135 de calorii atunci când plantaţi un copac sau tundeţi gazonul

–          180 de calorii atunci când faceţi drumeţii

–          90 de calorii dacă jucaţi volei în apă

–          210 calorii dacă vă decideţi să mergeţi cu rolele

În acest fel am rezolvat problema antrenamentelor plictisitoare şi epuizante din sala de fitness. Mai rămâne să vedem cum ne putem abţine de la tot felul de delicii culinare!

 

O zi de răsfăţ pe săptămână!

Răspunsul în acest caz este simplu: stabiliţi o zi pe săptămână în care să vă răsfăţaţi cu un preparat preferat.

Atenţie însă! Acest lucru nu înseamnă că o zi pe săptămână aveţi voie la absolut orice aliment în orice cantitate. Regulă trebuie să fie clară: un preparat preferat pe săptămână, fie că este vorba despre paste, îngheţată, o felie de tort de ciocolată sau o porţie de cartofi prăjiţi.

În restul săptămânii bucuraţi-vă de bogăţia de legume şi fructe de pe tarabele vânzătorilor, pentru a vă prepara salate delicioase şi sănătoase.

Ardeiul iute arde caloriile şi celulita!

În ceea ce priveşte suplimentele şi gelurile anticelulitice, acestea sunt extrem de eficiente atunci când sunt combinate cu sfaturile de mai sus, legate de dietă şi sport.

În prezent, pe piaţa suplimentelor şi a gelurilor destinate pierderii în greutate a apărut o nouă vedetă: ardeiul iute! Extractul de ardei iute, capsaicina, s-a dovedit a fi utilă în procesul de pierdere în greutate şi îndepărtare a celulitei.

„Suplimentele nutritive pe bază de extract de ardei iute acţionează prin creşterea activităţii metabolice şi grăbirea în acest fel a arderii caloriilor, în timp ce gelul anticelulitic pe bază de extract de ardei iute nu “topeşte” celulita ci acţionează în profunzime, prin îmbunătăţirea circulaţiei sangvine în zona afectată de aspectul “coajă de portocală””, a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner si Chillishape

Ardeiul iute, ingredientul cheie al tratamentului Chilliburner va ajuta să slăbiţi între 2-4 kg pe lună şi împiedica noile depuneri de grăsime.

 Chilliburner şi Chillishape – efectele benefice ale ardeiului iute, la cutie!

Tabletele Chilliburner ajuta la pierderea în greutate prin creşterea metabolismului. Efectul yo-yo nu apare deoarece nu este necesară schimbarea regimului alimentar sau a stilului de viaţă pentru că tabletele să fie eficiente.

Doza recomandată este de 1 tableta zilnic, de preferinţă înainte de micul dejun. Pentru a mări efectul, se poate lua încă o tabletă înainte de prânz.

Cost Tablete Chillibuerner -> 120 lei. Disponibile pe www.chilliburner.ro

Gelul Chilliburner Anti-celulita conţine extract de chilli şi lavanda. Acesta acţionează asupra epidermei prin oferirea unei senzaţii de încălzire, astfel îmbunătăţind microcirculaţia sangvină.

Că efecte benefice, veţi obţine:

  1. piele fermă şi un contur modelat
  2. eliminarea toxinelor din corp şi înlăturarea celulitei

Gelul se aplică pe pielea curată, prin masajul de 2 ori/zi, timp de minim 2 luni. Pentru cele mai bune rezultate, se foloseşte în combinaţie cu tabletele Chilliburner.

Costul Pachetului pentru o terapie cu o durată de 2 luni – Tablete şi Gel Anticelulitic -> 240 lei.

Surse foto:

ladogpros.com

tumblr.com