MINERALIUM Dead Sea in luna iubirii

Ne pregatim de Valentine’s Day. De iubire, inimioare si pasiune. In acest context, brand-ul de cosmetice de la Marea Moarta, MINERALIUM Dead Sea, a pregatit 10 pachete promotionale, fiecare cu un nume amoros, ideal pentru aceasta perioada. Stim cu totii cat de dificil este pentru partenerii nostri de viata sa aleaga cadoul perfect pentru Valentine’s sau Dragobete. De aceea, ne-am hotarat sa le usuram munca barbatilor si sa aducem o bucurie completa persoanelor de sex feminin.

Pachetele se gasesc pe site-ul www.mineralium.ro la reduceri intre 20% si 25%.

1.BodyInLOVE

Conține: Unt de corp, Scrub de corp și Cremă de mâini – toate din Gama Mineral Therapy

Preț nou: 124 RON, reducere 20%  (Preț vechi 155 RON)

Corpul tău se umple de bucurie! Este cuprins de emoția iubirii, prin fiecare por îți șopteste despre fericirea lui! Scrub-ul cu sare de mare te face să redescoperi finețea pielii tale și îți îmbie simțurile cu arome de Vanilie și Cocos. Untul de corp conferă hidratarea de care ai nevoie, iar crema de mâini…parcă ai vrea să te ții de mână! Acum știi că iubești frumusețea sănătății!

2. YouthInLove

Conține: Masca cu Colagen și Ser antirid pentru ochi – ambele din gama YouthSource

Preț nou: 195.2 RON, reducere 20% (Preț vechi 244 RON)

Mai tânăr ca niciodată, mai împrospătat ca oricând. tenul tău tresaltă de bucurie atunci când este răsfățat și hidratat zilnic cu Masca cu colagen și Serul antirid pentru ochi! Tinerețea devine  obișnuința de care nu te vei plictisi niciodată! Surprinde timpul! Tenul tău se va simți mereu…ca la prima întâlnire!

3. HydraLove

Conține: Lapte demachiant și Cremă hidratantă cu SPF15 pentru ten normal și uscat

Preț nou: 131.2 RON, reducere 20% (Preț vechi 164 RON)

Tenul tău te va iubi pentru hidratarea de care are parte! Va ceda de la prima întâlnire cu Laptele Demachiant din gama HydraSource și nu se va mai despărți niciodată de Crema hidratantă cu factor de protecție solara SPF 15 pentru ten normal și uscat! Iubește frumusețea sănătății și alege produsele cosmetice pe bază de ingrediente naturale ce îți stimulează procedeele de regenerare celulară!

4. SpaLove

Conține: Crema de maini, Crema de picioare și Untul de corp – toate din gama Mineral Therapy

Preț nou: 116 RON, reducere 20% (Preț vechi 145 RON)

Răsfăț și hidratare din cap până în picioare! Nici un centimetru de piele nu rămâne fără atingerea frumuseții, fiecare celulă a pielii tale simte confortul și relaxarea unui centru SPA, la tine acasă!

5. SpaInLove

Conține: Scrub cu sare și ulei, Loțiune de corp, Crema de picioare, Sare de baie – toate din gama Mineral Therapy

Preț nou: 156 RON, reducere 20% (Preț vechi 195 RON)

Pielea corpului tău simte ACUM ce înseamnă să fii răsfățat! Are parte de toată atenția și iubirea cuvenită! Spa-ul s-a mutat la tine în baie, iar mineralele de la Marea Moartă îți asigură doza de relaxare și hidratare de care ai nevoie! Ești sigură pe tine acum! Știi cum să te bucuri de frumusețea sănătații, iar corpul tău te iubește pentru asta!

6. YouthLove

Conține: Crema antirid și Masca cu Colagen – ambele din gama YouthSource

Preț nou; 190.4 RON, reducere 20% (Preț vechi 238 RON)

Stabilitate! Misiuni îndeplinite! Dragoste care durează dincolo de barierele timpului! Nimic nu te mai poate speria atunci când alături îți este Crema Antirid și Masca cu Colagen din gama YouthSource! Orice obstacol este înfrânt, fiecare rid este estompat, tenul strălucește și se bucură de elasticitate! Tu știi să iubești frumusețea sănătății!

7. ClearInLove

Conține: Gomaj Exfoliant, Toner Matifiant și Crema matifiantă cu SPF15 – toate din gama Matte&Clear

Preț nou :171.75 RON, reducere 25% (Preț vechi 229 RON)

Îndrăgostită iremediabil de tenul tău?! Acum și tenul tău simte la fel! Oferă-i toată îngrijirea, hidratarea și curățarea de care are nevoie! Din primul moment, Gomajul Exfoliant îți curăța atent pielea, lăsând-o netedă și reîmprospătată! Tonerul matifiant îl revigorează, iar Crema matifiantă cu SPF 15 are grijă ca tenul tău să fie hidratat atât cât are nevoie pentru a înlătura excesul de sebum!

8. ClearLove

Conține: Crema matifiantă cu factor de protectie solara 15 și Tonerul matifiant pentru piele grasă – ambele din gama Matte&Clear

Preț nou: 128 RON, reducere 20% (Preț vechi 160 RON)

Curat! Proaspăt! Mat! Tenul tău se bucură de toata dragostea pe care i-o oferi prin hidratarea zilnică cu Crema matifiantă cu factor de protecție solară 15 și Tonerul matifiant pentru piele grasă!

 

9. HydraLover

Conține: Crema intensiv hidratantă pentru piele uscata și foarte uscată  si Serul cu Vitamina C-ambele din gama HydraSource

Preț nou: 187.2 RON, reducere 20% (Preț vechi 234 RON)

ACUM ai relația PERFECTĂ! Tenul tău nu a cunoscut până acum un partener mai bun decât HydraLOVER! Hidratare fără compromisuri cu Crema intensiv hidratantă pentru piele uscată și foarte uscată, iar Serul cu Vitamina C este aliatul perfect pentru piele fermă și elastică! Iubește frumusetea sănătății!

10. HydraInLove

Conține: Crema de Ochi, Crema hidratantă de noapte și Masca Peel-Off – toate din gama HydraSource

Preț nou: 213.75 RON, reducere 25% (Preț vechi 285 RON)

Acum ești iremediabil îndrăgostită de pielea ta! Tenul tău te va iubi pentru că îi oferi hidratarea de care are nevoie încă de la prima întâlnire cu Crema de Ochi și Crema hidratantă de noapte! Cel puțin o dată pe săptămână te răsfeti cu Masca Peel-off pentru o curățare în profunzime a tenului! Iubește frumusețea sănătății!