Mos Nicolae vine cu reduceri cadou din partea Paralela 45

Paralela 45

Anul acesta, Mos Nicolae este mai generos ca oricand! In desaga lui incarcata gasim reduceri de pana la 1000 euro la pachetele de Revelion, la circuitele internationale pentru primavara-vara, dar si la ofertele de early booking pentru sejururile verii de pana la 40%. Cadourile inedite vin din partea Paralela 45, partenerul de nadejde al lui Mos Nicolae, in perioada 3-6 decembrie.

„Continuam reducerile de la finalul lunii noiembrie care au fost foarte bine primite de romani, cu cele de Mos Nicolae de pana la 35%. Cel mai mare discount il avem la Revelionul in Maldive de 1000 euro/ familie, un cadou cu adevarat special de sarbatori. Oferte foarte bune avem pentru toate destinatiile, alaturi de discounturile de 35% se adauga si cele de 5% pentru early booking in Grecia, Spania si Turcia”, explica Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.

Revelionul in Maldive are acum un pret promotional cu o reducere de 1000 euro / familie, astfel pachetul de 6 nopti la hotel de 5* cu transport inclus si transfer are un pret special de Mos Nicolae de 4175 euro/ persoana.

Revelioanele in Dubai, Bali si Singapore, Lisabona, Maroc, Thailanda, Las Vegas, Antalya, Praga, Roma vin si ele cu un discount de Mos Nicolae de 30 euro / persoana. Pentru doar 369 euro/ persoana puteti petrece noaptea dintre ani la Roma – oferta include 4 nopti de cazare la hotel de 4* cu mic dejun, transport cu avionul si transfer, tur de oras si insotitor roman. In cazul in care alegeti o destinatie exotica cum este Bali si Singapore veti plati 1915 euro/ persoana pentru 11 nopti de cazare la hotel de 5 si 4* cu mic dejun, transport cu avionul si transfer.

Sejurile verii beneficieaza de reducerea de Early Booking de pana la 35%, la acestea adaugandu-se reducerea de Mos Nicolae de 5%. Un discount de Early Booking de pana la 30% se aplica si pentru Turcia plus un cadou de Mos Nicolae de 30 euro reducere pentru vacantele in Bodrum si Antalya unde plecarile se fac din  Bucuresti, Cluj, Iasi, Craiova si Satu Mare).

Lista Mosului continua cu Italia si Portugalia, unde reducerile Early Booking sunt de 25% la care se adauga cadoul 30 de euro, acelasi cadou fiind valabil si la circuitele de iarna si primavara in Israel, Tunisia, Thailanda si Thailanda de Nord, America de Sud, Hong Kong, Maroc. Astfel cu o vacanta cumparata timpuriu puteti petrece de 8 martie la Praga (435 euro/ persoana) sau la Lisabona (465 euro/ persoana) sau puteti admira Verona si Carnavalul de la Venetia (335 euro/ persoana).

Despre Paralela 45

Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania. Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro