Muse concertează la Grand Cinema Digiplex

Grand Cinema Digiplex va transmite impresionantul concert susținut în această vară în Italia de celebra trupă rock Muse. Evenimentul va putea fi vizionat joi, 14 noiembrie, de la ora 20 în sala Grand Ultra.

Concert Muse_

Evenimentul marchează o premieră pentru cinematografe: este primul concert prezentat în tehnologia Ultra High Definition, fiind filmat cu cea mai nouă cameră video profesională 4K.  Tehnologia permite spectatorilor din cinema să trăiască la intensitate maximă fiecare secundă a concertului de 95 de minute. Camerele suspendate de pe stadion surprind în detaliu mișcările fiecărui membru al formației, efectele pirotehnice, ecranele digitale imense dar și publicul cântand la unison melodiile trupei.

Sala Ultra din Grand Cinema Digiplex dispune de cele mai avansate tehnologii pentru ca evenimentul să fie transmis în cele mai bune condiții: un ecran extrem de larg “silver screen”, de 21 metri și cel mai performant sistem de sunet din Europa, IOSONO. Spectatorii pot alege între două tipuri de scaune, standard sau premium. Mai mult, pereții, tavanul și scaunele sunt de culoare neagră și gri închis, astfel încât ecranul să fie izolat de restul sălii.

Afis concert Muse

Peste 60.000 de spectatori au asistat la show-ul de exceptie susținut de Muse pe Stadionul Olimpic din Roma pe data de 6 iulie. Hit-urile Supermassive Black Hole, Time is Running Out și Starlight se numără printre cele 20 de cântece interpretate de-a lungul concertului, redate în sala de cinema într-un sunet surround de excepție.

Show-ul face parte din turneul de promovare al celui de-al șaselea album al trupei britanice, The 2nd Law. Muse a vândut în întreaga lume peste 15 milioane de discuri iar cel mai apreciat album al lor, Black Holes and Revelations, le-a adus o nominalizare la Mercury Prize.

Transmiterea concertului Muse face parte din programul evenimentelor speciale pe care Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City le găzduiește periodic. În luna august, show-ul lui Robbie Williams, transmis în direct din Tallin, s-a bucurat de o prezență extrem de numeroasă în sălile cinematografului.

Mai multe detalii despre difuzarea concertului Muse pot fi găsite pe www.grandcinemadigiplex.ro.