Must have: terapia de fotorejuvenare de la NoMasVello

Ne dorim tinereţe fără bătrâneţe, însă cu toţii ştim că îmbatrânirea pielii este un proces ireversibil. Am încercat metodele tradiţionale de îngrijire: tratamente cu ceai verde, măşti cu miere sau ulei de masline şi cremele bazate pe tehnologii moderne, dar am ajuns la concluzia că avem nevoie de aliaţi mai puternici pentru a ne păstra tinereţea cât mai mult timp.

NoMasVello, liderul mondial specializat în tratamente cosmetice cu lumina intens pulsată (IPL), te ajută să sfidezi trecerea timpului. Tratamentele faciale cu IPL constau în aplicarea unor impulsuri de lumină pe piele, care transmit căldura la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen şi elastină, pielea recăpătându-şi astfel frumuseţea, devenind mai tânără, tonică şi mai fermă. Terapia de fotorejuvenare de la NoMasVello reduce ridurile de expresie, estompează acneea uşoară, neinflamatorie şi petele, uniformizează tenul, reduce porii şi oferă pielii un aspect de sănătate şi supleţe. Rezultatele sunt vizibile după primele şedinţe, dar efectele optime devin evidente după încheierea tratamentului, care constă în medie în 4-6 şedinţe consecutive, efectuate la o distanţă de 21 de zile, în funcţie de tipul de piele.

Tariful pentru tratamentul de întinerire este unic – 30 de euro/şedinţă, indiferent de zona tratată, NoMasVello fiind singurul centru care a introdus pe piaţa din România conceptul de tarif unic, unisex, atât pentru tratamentele de fotoepilare, dar şi pentru cele de fotorejuvernare. Pe lângă preţul accesibil şi tehnologia de ultimă generaţie, NoMasVello îţi oferă garanţia unei experienţe plăcute, în deplină siguranţă, alături de asistenţă permanentă.