NEW BODY. NEW YOU.

Conform statisticilor, printre rezoluțiile multora dintre noi în noul an se află, într-o proporție covârșitoare, obținerea unei siluete armonioase. Lupta cu kilogramele în plus și cu aspectul inestetic al celulitei începe în primele luni ale anului, astfel încât rezultatele să fie vizibile, în timp util, până la sosirea verii.

Specialiștii centrelor Silhouette din București au ajutat mii de persoane, în ultimii ani, să ajungă la silueta dorită prin tratamente corporale personalizate, iar în 2020, vor putea oferi acest lucru chiar mai ușor și mai rapid.

„2020 este anul în care putem obține silueta pe care o visăm, anul în care putem spune că am ajuns la cea mai bună variantă a noastră. Este nevoie de voință și să ascultăm sfaturile specialiștilor care știu ce anume și cum este bine să procedăm. Fiecare persoană este diferită, fiecare are propria amprentă a metabolismului, propriul istoric, astfel că succesul ține de un plan personalizat de acțiuni. Am selectat, în acest sens, tratamente corporale care au oferit rezultate excepționale în toate cazurile avute până acum, și le-am inclus într-un pachet la un preț special: NEW BODY, cu preț fix, de 1900 lei. În urma diagnosticului realizat de medicul specialist, se va putea construi planul personalizat de tratamente ce va putea include proceduri precum Slăbit Total, Slim Logic, Ultratone Futura Ultra Pro, LPG Key Module II, Guinot TehniSpa, SoUp. Ne place să credem că aceasta este cea mai bună investiție pe care o putem face în noi înșine. Să ajungem să ne bucurăm zi de zi de ce vedem în oglindă și să ne simțim bine în pielea noastră”, declară Diana Baicu, consultant business în industria de înfrumusețare.

Ce acțiune au tratamentele Silhouette incluse în pachetul NEW BODY

Slăbit total

Împachetare cu alge cu scopul de a slăbi peste 5 kg și de a scăpa de excesul adipos repartizat uniform.

Slim Logic

Combinație de geluri de tip Total pentru slăbit.

Ultratone Futura Pro

Biostimulare, ultrasunete şi microcurenţi pentru o stimulare a fibrei musculare și a țesutului.  Peste 50 de programe personalizate pentru  scopul dorit: slăbire și remodelare, tonifiere, detoxifiere, antrenamente sportive.

LPG Key Module II

Endermologie cu rol de mobilizare și defibrozare a țesutului adipos de pe zona țintită. Efectul este de stimulare a lipolizei, de stimulare a microcirculației și a sistemului limfatic cu rezultate de pierdere în centimetri și de reducere a aspectului de coajă de portocală. Tratamentul stimulează pielea să producă singură colagen și elastină, redând frumusețea naturală.

Guinot TehniSpa

Curentul galvanic ajută la penetrarea în profunzime, prin ionizare, a ingredienților din serul de fermitate, și stimulează tonifierea musculaturii și a pielii.

SoUp

Radiofrecvență, ultrasunete si aplicarea unor tratamente (gel, serum si crema) pentru a activa metabolismul și a permite fluidizarea depozitelor de grăsime și eliminarea lor.

Centrele Silhouette se află în București, în Piața Unirii (Bd. Regina Maria 1) și în Dorobanți (Calea Dorobanților 200).

www.silhouette.ro