New Place pentru The Place X

The Place X s-a mutat cu tot cu manechine, haine, pantofi si intreaga suita de materiale culturale intr-un spatiu nou, mult mai mare, mai frumos si mai stylish.

 The Place X 1

Noul concept al magazinului se bazeaza pe doua lucruri inedite pentru piata din Romania.

Este vorba de realizarea sectiunii  EDIT , acolo unde veti gasi cele mai stylish selectii facute de The Place din colectiile designerilor romani, dar si a altor branduri internationale care au fost selectate de echipa noastra de stilisti (Gerald Darel, Paisi, Lancel, dar si brandul de mobilier Intro), urmand ca numarul participantilor sa se mareasca de la un sezon la altul.

Al doilea element de noutate il reprezinta propunerile de styling din magazin, expunerea unei mari parti din colectiile magazinului sub forma de tinute stilizate, propuneri de styling  care sa te inspire si care sa dea o noua dimensiune conceptului de shopping.

 The Place X 2

Sunteti asteptati asadar cu toate colectiile Louboutin, Oscar de la Renta, Jil Sander, Carven, Kenzo, Isabel Marant, Alexander Wang, McQ, Missoni, Marc by Marc Jacobs (pantofii), Halston Heritage, Tory Burch, MURMUR, 1o9, Carmen Secareanu, Z A R U G, Kristina Dragomir, Musette, Stephan Pelger ….

Ii gasiti in Calea Victoriei 83-85 si raspundem la acelasi numar de telefon, 0745 340 031.

Programul este de luni pana vineri intre10:00 – 20:00 si sambata, intre 10:00 – 18:00.

 

The Place To Be. The Place To Love. The Place To Give

 

Photo credit: Cornel Lazia