Noul aspirator Ergorapido te ajută să menţii curățenia casei

Noul Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™ te ajută să menţii casa curata şi îţi lăsa timp şi pentru tine.

Soţ dezordonat, copii care umplu casa cu firimituri, animale de companie? Studii întreprinse recent de Electrolux în rândul consumatorilor europeni au evidenţiat că aceştia sunt cei mai dezordonaţi membri ai familiei.

Studiul, care a anticipat lansarea celui mai nou aspirator, arată că, în general, cei mai mulţi europeni fac curăţenie în casa chiar şi între perioadele de curăţenie generală, pentru a evita frustrările provocate de firimiturile, nisipul, praful sau firele de păr pe care le descoperă tot timpul în casă.

Noul aspirator răspunde unei probleme la care niciun alt producător de aspiratoare nu a găsit rezolvare. Prin funcţia inovativa şi unică de curăţare a periei, scamele şi firele încâlcite sunt mărunţite cu ajutorul unor lamele şi aspirate în recipientul pentru praf.

Datorită acestei tehnologii, poţi uita de timpul pierdut şi de neplăcerea cauzată de curăţarea manuală a părului, inclusiv a celui de animale, care se blochează, la alte aspiratoare, în perie.

Din studiile întreprinse, a reieşit că firele de păr se număra printre cele mai enervante lucruri care trebuie curăţate. În plus, utilizatorilor li se pare neplăcut că scamele şi firele de păr să se agaţe în peria aspiratorului. Pe lângă faptul că înlăturarea lor este dificilă, acestea reduc semnificativ calitatea curăţării.

Acum, tot ce aveţi de făcut pentru a curăţa peria este să apăsaţi pedala din partea superioară a duzei şi, în câteva secunde, toate firele şi scamele încâlcite vor fi înlăturate. Este uşor, igienic şi asigură o curăţare de înaltă calitate.

„Specialiştii noștri caută, în permanenţă, să dezvolte echipamente care să aducă un beneficiu real consumatorilor. Electrocasnicele noastre sunt bazate pe studii aprofundate asupra consumatorilor şi a nevoilor casnice ale acestora. Aspiratorul nostru încorporează lamele speciale pentru mărunţirea acestor fire. În acest mod, curăţenia devine mult mai rapidă, mai igienică şi mai lipsită de aspecte neplăcute”, a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux România.

DATE TEHNICE:

Fără fir şi cu baterie reîncărcabilă
2 în 1, cu dispozitiv manual de curăţare a altor suprafeţe
Aspirare excelentă a prafului şi performanţă de lungă durată datorită tehnologiei pe bază de Litiu (la anumite modele)
Cap de rotaţie la 180 de grade pentru o manevrabilitate excelentă
Proiectat pentru a fi depozitat la vedere
Uşor şi versatil
Sistem cyclonic, fără sac

Aspiratorul este disponibil în magazinele de specialitate din luna aprilie, la un preţ recomandat de 679 lei.