Noul KLUDI FIZZ 3S, eleganţă şi plăcere pură la duş

Noua versiune cu 3 funcţii a parei de duş KLUDI FIZZ, combinaţia perfectă între aspect şi utilitate, a fost recunoscută pentru Design şi Funcţionalitate de către juriul Plus X Award din Germania, cea mai râvnită distincţie pentru inovaţii în tehnologie la nivel internaţional, devenind astfel „Cel mai bun produs al anului 2012” la categoria produse sanitare pentru baie.

Noua pară de duş de la Kludi se încadrează în tendinţa actuală a unui limbaj excepţional, neregulat, în designul produselor sanitare pentru a seta noi standarde în experienţa unui duş perfect. Para de duş preia elemente şi forme din natură şi le transpune în tehnologie, prin liniile organice care conferă un aspect proaspăt parei de duş.

Unicitatea eleganţei jetului de apă şi funcţionalitatea dată de unghiul foarte redus dintre mâner şi capul de duş determină acest articol să devină nu doar o soluţie atractivă din perspectiva designului, dar şi pentru că te poţi bucura de un volum constant de apă ce acoperă o arie mai mare, asigurând o plăcere pură la duş.

Şi pentru ca plăcerea să nu devină efemeră, para de duş a fost dotată cu un sistem practic de curăţare rapidă a pietrei de calcar.

Ai fost folosite elemente cromate în combinaţie cu materiale în nuanţe de alb, uşor lucitoare, tocmai pentru a rezulta un aspect perfect: proaspăt, curat şi luminos.

Datorită celor trei jeturi diferite, para de duş este deosebit de flexibilă şi oferă satisfacţie la duş, adaptată pretenţiilor individuale. Selectarea tipului de jet dorit se realizează foarte uşor datorită comutatorului încastrat pe mâner.

Opţiunea Smooth Line ordonează jeturile mari într-o linie, generând un curs paralel, constant al jeturilor individuale.

Jetul Volum creat de cele 75 de orificii este suav şi acoperă o arie mare, în timp ce programul Booster fixează jetul în centrul parei pentru a oferi posibilitatea unui masaj revigorant şi relaxant. Cu aceste trei variante înglobate într-o singură pară, KLUDI FIZZ 3S asigură o satisfacţie pură la duş.

KLUDI FIZZ 3S este disponibil în România, în magazinele de specialitate şi showroomuri, la preţuri cuprinse între 242 si 300 lei, cu TVA inclus.