Noul restaurant PRIMO se deschide in Corbeanca

Lanțul de restaurante PRIMO, va deschide luna viitoare cea de-a treia sa locație din România, în Corbeanca, în cadrul centrului comercial Moara Corbeanca, în urma unei investiții cifrate la aproximativ 125.000 de euro.

 

Brandul PRIMO este operat de o companie care mai administrează restaurante în Italia, la Salerno, și în Spania, la Barcelona, a mai deschis două restaurante în România, în București, și în Brașov, în cadrul Coresi Shopping Resort.

 

Giovanni Piselli, câștigătorul primei ediții Top Chef România, și Chef artisan Mircea Iovan au creat meniul restaurantului din Corbeanca, un meniu adaptat nevoilor acestor vremuri. Top Chef Giovanni Piselli este adeptul unui stil de viață sănătos, el având ideea de a implementa dieta mediteraneană, având în vedere că este originar din această zonă a Italiei.

foto1

 

„În următorii doi ani, intenționăm să deschidem restaurante PRIMO în Roma și în Londra”, a declarat Aldina Gheorghe, administratorul lanțului de restaurante cu specific mediteranean PRIMO „Sănătatea este primordială, iar când putem combina ingredientele astfel încât să fie atât gustoase, cât și benefice, de ce să nu o facem tot timpul? Meniul are în componență doar ingrediente proaspete, naturale, iar felurile de mâncare se bazează pe dieta mediteraneană, si pe principiile Slow Food”, a mai spus Aldina Gheorghe.