Noutati de la AslaVital pentru tenul sensibil

 

Gama AslaVital Mineralactiv special creata pentru nevoile tenului sensibil  contine un complex unic de Argila 100% naturala si extract ecocertificat de Goji. Produsele se adreseaza tuturor persoanelor cu ten sensibil, fiind produse hipoalergenice, fara parabeni.

Apă de Argilă, Tonică şi Remineralizantă

Produsul inovativ pe bază de apă de argilă redă tonifierea tenului sensibil şi îl hidratează în profunzime. Mai mult decât atât, Apa de Argilă decongestionează şi calmează pielea sensibilă.

Beneficii: Ten puternic hidratat şi remineralizat. Utilizare: Se pulverizează direct pe fa­ţă sau se aplică cu ajutorul unui disc cosmetic, diminea­ţa şi seara. Este recomandat să se evite zona ochilor. Preţ 17.88 RON.

 

AslaVital Mineralactiv Gel Anticearcăn

Datorită complexului de peptide, produsul creşte elasticitatea, fermitatea şi densitatea pielii. Pielea va căpăta un aspect natural, iar microcirculaţia perioculară va fi îmbunătăţită.

Beneficii: Pielea din jurul ochilor va avea un aspect natural, fără cearcăne. Utilizare: Pentru efecte vizibile, produsul trebuie utilizat pentru cel puţin 28 de zile de tratament, iar pentru tratarea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi se foloseşte cel pu­ţin 56 zile. Preţ: 20,44 RON.