Noutati in Gama Placentor Vegetal

Gama Placentor Vegetal are o formulă nouă pentru Fluidul hidratant pentru ten normal şi mixt. Fluidul conţine ingrediente naturale în proporţie de 99%, are o textură non-grasă care se absoarbe uşor şi nu conţine parabeni. Se recomandă pentru ten normal, mixt sau deshidratat. Este ideal ca bază de machiaj.

Fluidul are ca ingrediente active placentă vegetală care regenerează şi hidratează, ulei de sâmburi de caise care catifelează şi măreşte elasticitatea tenului,  extracte din soia şi extract din iris,  derivat de vitamina A care reglează activitatea glandelor sebacee şi pudre minerale (zinc, mică, silice) care matifiază delicat tenul cu aspect „uleios”.

Produsul se aplică dimineaţa şi seara pe faţa şi gâtul demachiate în prealabil. Hidratează pielea, nu rămân urme lucioase, iar aspectul tenului este proaspăt şi curat.

Produsele din gama Placentor Vegetal sunt premiate la „Les Victoires de la Beaute”, concursul mărcilor internaţionale de pe piaţa Franţei.

Fluidul hidratat pentru ten normal şi mixt îl puteţi găsi pe www.bio-cosmetice.ro  şi  www.parafarmacie.ro, la preţul de 83.73 lei (cu reducere 10% inclusă)

 Originea placentei vegetale:

Placenta Vegetală este localizată în „inima” plantelor tinere, sub pistil şi are rolul unui lichid care alimentează planta în timpul creşterii.

Glycina Hispida este bogată aminoacizi, peptide şi oligoelemente. Aceste principii conferă gamei Placentor Vegetal putere mare de regenerare.

Fagus Sylvatica are suc de muguri de fag bogat în peptide, săruri minerale şi zaharuri solubile care potenţează regenerarea alături de Glycina Hispida şi asigură hidratarea, fixând apa în epidermă.

Studiile clinice şi testele dermatologice au demonstrat că placenta vegetală are o putere de regenerare mai mare decât placenta umană şi stimulează procesele metabolice la nivel celular.