O colectie regala de la Oxette – Empire A/W 12-13

Oxette ne dezvaluie mitul regal printr-o combinatie compusa din farmecul lipsit de griji al unei alte ere si designul pietrelor contemporane. Detaliile ultra fine si elementele chic feminine decoreaza atat tinutele speciale, cat si pe cele de zi cu zi intr-un joc misterios plin de lumini.

Alege perlele Empire in mai multe straturi pentru un efect remarcabil ce se va potrivi perfect cu ceasul paralelogram Marquise atat de feminin menit sa insoteasca aparitia unui regine Oxette contemporane.

 

In cea mai recenta versiune a popularei si atemporalei game „Fight” regasim fie fundite creative, fie combinatii unice de sidef in varianta circulara si pietre naturale.

Colectia Idylle Pave este ideala pentru un look extra sofisticat, perfect pentru covorul rosu, sau in versiuni mici pentru tinutele zilnice, datorita pietrelor fatetate glam si a adorabilelor amulete din aur roz.

Colectia de ceasuri Oxette se impune prin stilul rotund urban chic decorat cu motive formate din mici cristale naturale pe cadran sau prin piese fashion cu cadrane si curele contemporane. Mai mult decat atat, piesele clasice si ceasurile ceramice fac din aceasta colectie impresionanta de ceasuri, una irezistibila!