O nouă imagine pentru Deichmann: Halle Berry prezintă prima ei colecţie de pantofi

Nu este un secret faptul ca Halle Berry joacă în filmul „Cloud Atlas“ până la sfârşitul lui 2011 în studiourile de film Babelsberg din Potsdam. Împreună cu regizorul Michael Haussman a participat la realizarea unui spot publicitar, prin care îşi va promova, de la începutul lunii martie, propria colecţie de pantofi.

Numită „5th Avenue by Halle Berry“, colecţia ei conţine 40 modele uşoare, de vară, elegante şi feminine. În timp ce noul ei film a avut costuri ridicate, fiind vorba despre cea mai scumpă producţie germană din toate timpurile, colecţia ei de pantofi este foarte accesibilă. Ea va fi oferită exclusiv de cel mai mare comerciant de pantofi european, Deichmann, în 21 de ţări din Europa.

Anunţul oficial al colaborării a fost făcut cu ocazia unui eveniment cu angajaţii Deichmann în Grughalle din Essen. „Ne bucurăm foarte mult ca Halle Berry colaborează cu noi. Ea este o mare actriţă şi un style icon internaţional“, comentează deţinătorul firmei Heinrich Deichmann această nouă cooperare. „O apreciem pe Halle Berry pentru naturaleţea şi credibilitatea ei că ambasadoare a modei, care va inspiră multe femei prin colecţia ei“.

Pentru câştigătoarea premiilor Oscar, pantofii nu reprezintă doar o piesă vestimentară oarecare: „Pantofii sunt o expresie a personalităţii. Ei trădează multe despre cea care îi poartă. Când coafura şi pantofii se potrivesc, se potriveşte şi restul“.

Pentru Halle Berry, colecţia de pantofi este, după spusele ei, „un vis devenit realitate. Ce femeie nu şi-ar dori să-şi vadă numele pe o colecţie de pantofi? Acest lucru este grozav!“

Halle Berry povesteşte despre colecţia ei de pantofi: „Colecţia mea, 5th Avenue este ceva ce mă inspiră. Pantofii sunt uşori şi simplu de purtat, pentru orice femeie. Sunt moderni şi accesibili, despre asta este vorba în colecţia mea“.

Modelele îndeplinesc exact aceste criterii: pantofii decupaţi cu platformă, sandalele cu barete şi saboţii cu platforma se potrivesc cu jeanşii trei-sferturi şi cu tricourile casual, dar la fel de bine se potrivesc şi cu rochiile maxi, care în acest sezon pot fi foarte colorate şi frapante.

Pantofii din colecţia primăvara/vară se vor găsi în magazinele din 21 de ţări din Europa începând cu 5 martie 2012. Preţurile sunt cuprinse între 34,90 Euro şi 49,90 Euro. Genţile au preţuri începând cu 29,90 Euro.

Modelele din colecţia „5th Avenue by Halle Berry“ vor fi disponibile şi în magazinele Deichmann din România, preţurile fiind cuprinse între 139 Lei şi 199 Lei, iar pentru genţi începând cu 119 Lei.