Omnia M, o primă impresie

În zilele noastre, telefoanele mobile au deja o altă funcţionalitate. Ele trebuie să suplinească mai multe nevoi decât cele clasice: a apela pe cineva ori a trimite sms-uri. Pentru asta, aducem în atenţia dumneavoastră Samsung Omnia M (model: GT-I8350).

Coreeni, căci ei sunt producătorii Smartphone-ului, îşi propun să aducă ceva nou pe piaţa telefoanelor mobile: un  display Super AMOLED de 4 inch şi cea mai recentă versiune a sistemului de operare dezvoltat de Microsoft, Windows Phone 7.5.

Este echipat pentru a satisface toate nevoile posesorului în materie de divertisment: funcţii multimedia de ultimă oră şi opţiuni vaste de conectivitate socială.

Pe lângă toate funcţiile cu care este dotat , Samsung Omnia M are un design modern, minimalist şi foarte atractiv în rândul pasionaţilor de Smartphone-uri.  Aparatul cântăreşte 119 grame iar dimensiunile sale sunt  de 121,6 x 64,1 x 10,5 mm.

Un plus faţă de celelalte smartphone-uri, acest model economiseşte mai multă baterie cu display-ul Super AMOLED generos de 4.0’’, oferind o experiență incredibilă de vizualizare și permiţând citirea mesajelor, conținutului multimedia și Web în culori captivante și clare – chiar și în condiții de luminozitate sporită.

Smartphone-ul are o camera cu rezolutie de 5 MP, autofocalizare, bliţ şi înregistrare video la 30 de cadre pe secundă, nu-ţi rămâne decât să-I convingi pe cei din jurul rău să se lase fotografiaţi.. Gadgetul dispune şi de o cameră video frontală VGA pentru apeluri video. Telefonul are o baterie Li-ion cu capacitatea de 1500 mAh.

Omnia M este echipat cu un procesor cu frecvenţă de 1 GHz, o memorie RAM de 384 MB şi un spaţiu de stocare de 4 GB, ce poate fi extins gratuit cu 25 GB in SkyDrive. Terminalul are conectivitate 3G (HSDPA 7,2 Mbps), Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS, microUSB 2.0, radio FM stereo cu RDS si jack audio de 3,5 mm.

 

Adriana Dinu