Outfit-uri pentru dimineţi pe fugă

Dacă ai un job care necesită o ţinută office, atunci probabil eşti obişnuită cu dimineţile stresante. Când cafeaua este prea fierbinte, de-abia ai timp să iei micul dejun şi nu reuşeşti să găseşti un outfit potrivit? Nu-ţi face griji, toate trecem prin asta şi ca să-ţi dăm o mână de ajutor am pregătit ţinute pentru toată săptămâna, create de fashion bloggeri cunoscuţi.

Dacă îţi doreşti ceva feminin şi romantic te poţi inspira din acest outfit creat de M loves M (http://mlovesm.blogspot.ro). Combină o cămaşă vaporoasă cu imprimeu cu inimioare şi guleraş cu fundă, o fustă roşie şi o curea subţire de culoare aurie pentru o ţinută lady like.

 

Pentru un look modern, dar inspirat din moda anilor ’70 poţi alege o fustă galbenă, o culoare perfectă pentru toamnă. Cămaşa albastră în carouri completează ţinuta şi îi dă o tentă retro.

Cu toate că asorte-ul nu este cea mai bună alegere, există şi excepţii iar ţinuta următoare este alcătuită perfect. Pentru un look profi, combină o cămaşă albă, simplă, cu o fustă creion cafenie şi pantofi maro. Accesorizează outfit-ul cu un colier turcoaz, o brăţară si o curea maro. Nu uita de geantă, eventual un plic albastru.

Dacă lucrezi într-un mediu care nu-ţi permite să fii creativă cu ceea ce porţi, adpota o ţinută chic dar sobră ca cea propusă de LasMimas (www.lasmimas.com.br/blog) . O cămaşă albă, vaporoasă cu pantaloni cu talie înaltă, un sacou sau o geacă neagră şi o geantă albă cu un design deosebit. Împreună cu botinele negre această ţinută va face minuni cu silueta ta. Pentru o pată de culoare poartă un colier turcoaz.

În zilele de toamnă puţin mai răcoroase poţi purta un pulover crem şi moale care să îţi ţină de cald. Asortează-l cu o fustă din tweed şi o cureluşă maro. Adaugă un colier masiv pentru un plus de personalitate.

Cu o ţinută all black nu poţi greşi! Cu toate că pare un look clasic şi sobru pantalonii skinny, negri, cu un sacou negru şi o bluză mai deosebită pot fi combinaţi cu un plic sau pantofi statement.

 

În zilele în care vreo să fii puţin mai relaxată alege o ţinută casual chic. Poartă o rochiţă simplă, vaporoasă, într-o singură culoare şi accesorizează totul cu braţări aurii. Pentru că animal print-ul este în tendinţe, dar trebuie purtat cu măsură, poţi purta o cureluşă cu imprimeu de leopard la fel ca cea purtată de Fashion Salade (http://www.fashionsalade.com) . În zilele mai răcoroase completează ţinuta cu un sacou maro.

 

                     Ana Dinu

Sursă foto: fabyoubliss.com