Palmolive întâmpină Crăciunul cu o varietate de seturi cadou

Pe măsură ce ne apropiem de Crăciun, cadourile pentru cei dragi se strecoară tot mai des în gândurile noastre, iar alegerea lor este una dintre cele mai plăcute „sarcini” ale sezonului. În spiritul distracției de iarnă, Palmolive prezintă o gamă largă de seturi speciale de produse care oferă o soluție rapidă problemei cadourilor.

Datorită portofoliului larg de produse Palmolive, fiecare poate găsi un produs care să li se potrivească. Ingrediente naturale, arome dulci și încântătoare, accente florale și texturi delicate se îmbină în cadourile perfecte pentru Crăciun.

Setul Vanilla Break, ce include un gel de duș și un săpun lichid, este cadoul ideal pentru a răsfăța și trupul, și mintea. Aroma caldă a vaniliei calmează simțurile, în timp ce uleiul luxuriant de macadamia hrănește în profunzime pielea, lăsând moale și catifelată la atingere.

Palmolive Vanilla Break 7MB

 Setul Olive Gift, pe de altă parte, conține un gel de duș și un săpun cu ulei de măsline și este un cadou perfect pentru oricine apreciază simplitatea și rafinamentul ingredientelor 100% naturale. Cu proprietăți hidratante puternice, uleiul de măsline răsfață pielea, conferind, în același timp, o stare de bine de durată.

Olive_Gift

Setul Purple Sensation, un pachet complet cu gel de duș, săpun lichid și spumă de baie cu extracte de orhidee neagră și aloe vera, transformă orice moment petrecut sub duș într-o experiență senzuală. Setul include și un deodorant stick Lady Speed Stick Wild Fresia care oferă siguranței unei protecții 100% complete împotriva transpirației pe durata întregii zile.

Purple_Sensation

Potrivit pentru cei dornici de un răsfăț total, gelul de duș Absolute Relax din setul Flower Petals combină uleiul esențial de Ylang Ylang cu extractul delicat din floare de iris, relaxând simțurile și încântând pielea. Setul mai cuprinde și un deodorant antiperspirant spray Lady Speed Stick Naturals & Protect care, datorită unei formule unice cu ingrediente de origine naturală, oferă protecție eficientă împotriva transpirației, lăsând, însă, pielea să respire.

Flower_Petals

Setul Palmolive „Wild Instinct” – „Revitalizează-ți corpul și mintea și bucură-te de o zi plină de energie.”

Setul conține:

  • Gel de duș și șampon Men Energising 2 în 1, 250ml – Formula specială 2 în 1 îmbină puterea energizantă a magneziului cu prospețimea uleiurilor de citrice pentru un duș stimulant și o experiență cu adevărat intensă. 
  • Deodorant spray Mennen Speed Stick Multi Protect X-5, 150ml – Formula specială a deodorantului are la bază un sistem multi-protecție care acționează întreaga zi, menținând pielea uscată, curată și proaspătă.
  • Wild_Instinct

Setul Palmolive „Be prepared” – „Îmi înving slăbiciunile stabilindu-mi întotdeauna obiective noi. Provocările mă motivează.”

Setul conține:

  • Gel de duș Palm Men Refreshing, 250 ml – Datorită formulei îmbogățite cu minerale marine și ulei de eucalipt, gelul de duș oferă o senzație intensă de prospețime și un parfum puternic. Este recomandat pentru un plus de energie.
  • Șampon Male Invigorating, 350 ml – Îmbogățit cu extracte de origine 100% naturală din mentă sălbatică, aloe vera și lemn de cedru, șamponul Invigorating este o explozie de energie stimulantă pentru un păr sănătos și strălucitor.
  • Deodorant stick Mennen Speed Stick Avalanche – Cu un parfum inspirat de forța naturii, deodorantul Mennen Speed Stick Avalanche oferă protecție eficientă împotriva mirosurilor neplăcute pentru întreaga zi și o senzație plăcută de prospețime.

Be_Prepared

 

Seturile cadou Palmolive sunt disponibile în supermarketuri și hypermarketuri din toată țara.