Pielea copiilor merită cea mai bună îngrijire naturală

Deoarece baia copilului este una din activitaţile cele mai importante ale zilei, dar şi datorită sensibilităţii ridicate a celui mic, esti mereu în căutarea celor mai sigure produse de îngrijire. Tocmai de aceea, un şampon bun este un şampon blând, noniritant, care să permită spălarea frecventă a scalpului, în condiţii de siguranţă, fără riscul de a deveni iritat.

 Şampon bio pentru copii cu extract de gălbenele

 

Din gălbenele organice şi înmiresmat cu un amestec de uleiuri vegetale, şamponul  Weleda Baby a fost creat pentru a proteja scalpul sensibil, precum şi pentru a reechilibra balanţa hidrolipidică a părului şi a pielii bebeluşului. Formula sa fără lacrimi conţine tenside naturale blânde obţinute din extracte vegetale, iar uleiul de migdale dulci este rapid asimilat de piele, păstrandu-i hidratarea sa naturală. De asemenea, acesta curăţă delicat capul şi corpul micuţului, protejând pielea împotriva deshidratării. Extractul de gălbenele calmeaza şi protejează pielea, în timp ce uleiul de susan conferă căldura şi face pielea mai flexibilă.

Parfumul natural al loţiunii şi şamponului de curătare Weleda este dat de uleiurile esenţiale delicate, cu note fructale şi florale care vor înveseli bebeluşul. În plus, aceasta nu irită ochii şi pastrează hidratarea naturală a pielii şi a părului care astfel sunt protejate împotriva uscării.

Şamponul Weleda Baby curaţă pielea şi părul cu agenţi de îngrijire botanici, iar extractul organic de gălbenele şi ulei de migdale hrăneşte şi menţine echilibrul optim de hidratare.

 Şamponul cu gălbenele Weleda Baby conţine componente vegetale 100% naturale, această compoziţie variată asigurând un efect de întreţinere, calmare şi vindecare a pielii. Numeroase studii consideră gălbenelele (calendula) drept „gardianul pielii”, deoarece pe lângă efectul emolient asupra pielii aspre, are şi un efect antiinflamator. Toate elementele esenţiale nutritive conţinute de gălbenele se regăsesc în Şamponul  cu gălbenele de la Weleda.

Şamponul Weleda Baby  este un produs exclusiv din substanţe active cu efect benefic asupra organismului, nu conţine aromatizanţi artificiali, produşi de curăţare, coloranţi sau conservanţi şi poate fi folosit şi de către adulţi. Pret: 40 Lei.