Primavara asta silueta ta este vedeta ! Câştigă un voucher de 200€ cu Silhouette! CONCURS INCHEIAT!

Fericitele castigatoare a voucherelor oferite de Centrele de slabire si infrumusetare Silhouette sunt Andrei Ivona, Olteanu Irina si Ramona Roman. Felicitari! Asteptam sa ne trimiteti datele voastre pe adresa office@instilulmeu.ro 

Vine primavara şi îţi doreşti să arăţi cât mai bine! Centrele de slăbire şi înfrumuseţare Silhouette îţi vin în ajutor! Răspunde corect la întrebare şi poţi câştiga unul din cele 3 vouchere în valoare de 200 euro pe care îl poţi utiliza în Centrele Silhouette Bucureşti, Iaşi şi Constanţa.

1. Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi raspunsul la intrebarea „Cum se numeşte noua campanie a Centrelor Silhouette? ”

2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Centre de Slabit şi Înfrumuseţare Silhouette Click AICI.

3. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

4. Trebuie să dai share concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

5. Trebuie să completezi formularul de înscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfasurare a concursului este 25.02.2012 – 04.03.2012. Câştigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org şi anunţată tot în cadrul acestei postări după încheierea concursului pe data de 5.03.2012. Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

Atenţie! În situaţia în care câştigătoarea nu ne va trimite datele de contact în termen de 3 zile de la încheierea concursului pe adresa office@instilulmeu.ro, vom alege o altă persoană.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.