Propunerile Ivatherm pentru sezonul de toamna

Toamna iși intră pe deplin în drepturi, iar pentru a ne asigura că o  vom  întampina cu un ten proaspat și curat, trebuie să ne îngrijim diferit pielea față de perioada verii. Ivatherm aduce solutii complete adaptate fiecarui tip de piele.

 IVAPUR MAT MATIFYING CREAM 40 ML

IVAPUR MAT cremă matifiantă (tub, 40 ml)

Poți renunța la pudra matifiantă și la aplicarea ei de mai multe ori pe zi, folosind Ivapur Mat ca bază de machiaj. Crema matifiantă regelază excesul de sebum al pielii mixte și grase, asigurându-i, în același timp, o hidratare optimă. Are o formulă non-grasă, este anti-inflamatorie și antibacteriană, cu efect anti-strălucire de durată.

IVAPUR No imperfection

IVAPUR No imperfection (tub 15 ml)

Ser cu acțiune intensă pentru piele grasă acneică

Ascunde în poșeta ta serul IVAPUR No imperfection. Aplicat în mod frecvent, strict pe zonele cu probleme are acțiune intensă asupra tuturor cauzelor care declanșează manifestările din acnee: inflamație, secreție de sebum, populație bacteriană, tulburări de keratinizare. Accelerează procesul de vindecare având în același timp efect hidratant și calmant.

MULTIPERFORMANCE HAND CREAM 50 ML

MULTI-PERFORMANCE Cremă hidratantă pentru mâini (tub 50 ml)

Ținând cont că se răcește vremea, o crema hidratanta de mâini este mereu necesară în poseta ta. Cremă hidratantă pentru mâini MULTI-PERFORMANCE asigură hidratarea profundă, imediată și pe termen lung, redând suplețea pielii uscate și agresate a mâinilor. Are efect nutritiv, antiinflamator și antibacterian. Calmează senzația de disconfort prin acțiunea ingredientelor sale active cu efect calmant.

MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant pentru faţă şi ochi, piele sensibilă și uscată (tub 200 ml)

MULTI-PERFORMANCE Lapte demachiant pentru faţă şi ochi, piele sensibilă și uscată a făcut istorie. Asigură demachierea perfectă și hidratarea optimă, are o textură foarte fină, special conceput pentru pielea sensibilă, înlătură machiajul şi impurităţile de pe suprafaţa pielii. Are proprietăţi hidratante şi antiinflamatoare. Pielea ramâne curată, catifelată şi plăcută la atingere.