R.I.B.S – Romanian Insane Barbeque and Sauces

În urmă cu mai puțin de o lună s-a deschis cel mai nou restaurant specializat în ribs & burgers după cum foarte sugestiv ne spune si numele R.I.B.S. – Romanian Insane Barbeque and Sauces.

Restaurantul se află la parterul unui de asemenea foarte nou proiect hotelier, Old Town Boutique Hotel din Str. Șepcari 12-14 în zona Centrul Vechi.

Designul restaurantului a fost realizat de Victor Grosu, un renumit arhitect ce a colaborat în trecut cu renumite proiecte HoReCa precum Caju, Il Locale sau Dancing Lobster iar de această dată a realizat un pub urban cu influențe de taverna spaniolă în centrul istoric al Bucureștiului.

Meniul restaurantului este axat pe coaste de porc atât în varianta de preparare clasică, acompaniate de 12 tipuri de sosuri, cât și în supă sau salată, plus o selecție de burgers delicioși.

De sigur, veți găsi în meniu și preparate vegetariene sau pe bază de pește și fructe de mare, dar și câteva preparate clasic românești îmbinate armonios într-un platou made in RO.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să vizitați atât site-ul www.ribsrestaurant.ro cât și pagina de Facebook www.facebook.com/RIBSro