Răsfăț pentru piele – noile loțiuni de corp de la Weleda

Noile loțiuni de corp de la Weleda conțin uleiuri vegetale pure obținute prin presare la rece din semințe, sâmburi și fructe coapte la soare, încărcate de energie și ingrediente active. Conținutul lor de acizi grași nesaturați și antioxidanți facilitează asimilarea lor de către piele, păstrându-i vitalitatea.

Pentru parfumul delicat al produselor sale, Weleda a ales uleiuri esențiale 100% naturale, o adevarată sursă de inspirație pentru simțuri. Chintesență a regnului vegetal, extrase din flori, frunze și fructe, prin procese naturale, acestea sunt selectate pentru proprietățile lor specifice și pentru a  intensifica efectele benefice de îngrijire.

Noile loţiuni de corp de la Weleda aduc cu ele şi un ambalaj nou – recipientul cu pulverizator.

Flaconul din plastic reciclabil oferă un confort mai bun la utilizare, nu se deterioreză dacă este scăpat din mână, este uşor şi se manevrează cu uşurinţă. Greutatea redusă adaugă un impact pozitiv asupra echilibrului ecologic. Toate componentele din plastic sunt reciclabile.

Loțiunea de corp revitalizantă, cu citrice – 200 ml

Acest lapte răcoritor şi revigorant conține extract de Aloe Vera, dar și uleiuri de nucă de cocos și de susan bio, cunoscute pentru proprietățile lor hidratante. Uleiurile esenţiale de citrice conferă un parfum subtil și revigorant, ideal pentru a trezi pielea și pentru a-i restabili vitalitatea și tonusul. Oferă o senzaţie imediată de prospeţime.

 • Test de eficacitate confirmată: asigură o creștere intensivă a hidratării pielii de 25% după 4 săptămâni!
 • Utilizare: se aplică zilnic pe pielea perfect uscată, după duș sau baie. Ideală pentru îngrijirea zilnică, pentru piele normală, pentru întreaga familie.
 • Foarte potrivită și după expunerea la soare.
 • Produsul este disponibil în magazinele bio și în curând în farmacii
 • Prețul la raft este de 71 lei

Loțiune revitalizantă de duș cu citrice – 200 ml

Fină și cremoasă, cu un conținut ridicat de uleiuri pure extrase din plante, loţiunea de dus cu citrice învigorează corpul și spiritul, iar pielea este curăţată cu blândețe. Aroma proaspătă a lămâilor și portocalelor bio conferă energie și inviorează.

Conține ulei pur de susan, bogat în acizi graşi nesaturați, care menține umiditatea proprie a pielii și în același timp previne deshidratarea. Astfel pielea se simte fină şi catifelată după duș.

 • NU CONȚINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranți sau agenți de conservare sintetici. Nu conţine derivaţi şi extracte minerale și nici parfum, conservanţi şi coloranţi sintetici.
  • Utilizare: Aplicați pe corp o cantitate mică și masați ușor. Clătiți bine.
  • Produsul este disponibil în magazinele bio și,în curând, în farmacii.
  • Prețul la raft este de 47 lei.

Loțiune de corp intensivă, cu cătină – 200 ml

În această primăvară, Loțiunea de corp cu cătină revine cu o formulă nouă, un ambalaj ingenios ce va putea fi mai ușor de utilizat datorită sistemului cu pulverizator, un gramaj dublu față de cel existent și o compoziție îmbogățită, în care predomină ingredientele organice.

Loțiunea de corp intensivă cu cătină reface în mod natural stratul protector al pielii și asigură o îngrijire vizibilă și de lungă durată.

Uleiul extras din cătină albă cultivată biodinamic, bogat în antioxidanţi, vitamine și acizi graşi esențiali, împreună cu uleiul organic din semințe de susan și ulei din nuci de macadamia, oferă o hrănire intensivă pentru piele. Această formulă îmbunătăţită cu extract de nalba și unt de Shea, protejează pielea de pierderile de umiditate și îi activează  funcțiile de auto-reglare.

Se absoarbe uşor și hidratează rapid fără a lăsa urme uleioase pe piele.

Culoarea ușor portocalie a loțiunii se datorează prezenţei provitaminei A (beta caroten) în pulpa de cătină.

Uleiurile esențiale naturale din grapefruit și mandarin, combinate cu aroma naturală de cătină albă biodinamică, oferă un parfum proaspăt de fructe.

 • Test de eficacitate confirmată: asigură o creștere intensivă a hidratării pielii de 37% după 4 săptămâni!
 • Utilizare: după baie sau duş, se aplică pe pielea uscată bine, pentru o ingrijire de lungă durată a pielii. Ideală pentru pielea uscată.
 • Produsul este disponibil în magazinele bio și în curând în farmacii.
 • Prețul la raft este de 89 lei.

Despre Weleda

Produsele Weleda sunt disponibile la nivel naţional în farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, Catena, Citypharma dar și în magazinele bio naturiste și magazine online (MioBio, Naturalia, Napati, Organika, Organic Baby, Biobunătăți, etc.).