Remediu pentru acnee?

Va spuneam ca din cauza stresului, am un ten acneeic. Am “vizitat” pentru rezolvarea acestei probleme cel putin 7 dermatologi. Am incercat produse dermatocosmetice La Roche Posay, Vichy etc., produse profesionale de la Babor, produse organice…niciun succes. Am virat-o pe sfaturi babesti in disperare de cauza, spalat cu lapte, masti cu argila si miere, masti cu pudra de baobab.

Laser terapie, microdermabaraziune, tratamente cosmetice cat cuprinde. Si nimic. De antibiotice nu mai vorbesc, caci mi-au lasat stomacul suferind, de solutii externe preparate in laborator de farmacie sau celebrul si, dupa parerea mea, ineficientul Zynerit.

 Trei lucruri am observant ca dau roade in cazul meu: soarele (dar asta, deh, doar vara), criogenia (la un dermatolog necunoscut, de la care nu mai aveam nici-o speranta, dupa ce vizitasem toate “vedetele”in domeniu (trist, dar adevarat, insa scoala de dermatologie, mai ales pe aceasta problema este foarte slaba la noi in tara) si de la un kit de produse Mary Kay (Acne-Prone SkinClarifying Cleanser , Pore-Purifying Serum, Spot Solutionpe care l-am cumparat la intamplare, fara nici-o recomandare de pe aoro.ro.

Daca voi stiti si ce altceva poate da rezultate, astept parerile voastre pe oana@instilulmeu.ro sau la comentariile articolului.

 

O zi frumoasa,

Oana

 

[contact-form-7 id=”994″ title=”Contact form 1″]