Vedetele au testat tehnologia Pinner Test

În martie, vedetele au aflat care sunt alimentele la care au intoleranţă şi ce este bine să mănânce dacă vor să slăbească şi să fie sănătoase. Printre cele care au încercat noua tehnologie Pinner Test se numără Malvina Cservenschi, Dana Sota, Bianca Nuţu, Larisa Petrini, Diana-Florina Cosmin, Dana Săvuică, Adina Buzatu, Anca Bucur şi Sonia Argint Ionescu.

Pinner Test_ 

Ştiaţi că unele alimente pe care le consideraţi sănătoase pot determina obezitatea? În plus, intoleranţa alimentară are un impact negativ asupra persoanelor care suferă de această tulburare. Iar în România, 8 din 10 persoane prezintă intoleranţă alimentară, cele mai multe nefiind conştiente de riscurile la care se expun. De asemenea, dacă elimini alimentele pe care nu le tolerezi poţi slăbi mai uşor.

O metodă modernă şi revoluţionară de testare a intoleranţei alimentare, aprobată în Statele Unite, este acum disponibilă şi în România. Se numeşte Pinner Test şi este un test de ultimă generaţie la nivel mondial, ce folosește tehnica IgG-Microarray, pentru depistarea intoleranţei alimentare la 200 dintre alimente. Pinner Test-ul se deosebește prin faptul că diferențiază intoleranţele permanente, de cele temporare.

De exemplu, prin intermediul Pinner Test, Malvina Cservenschi a aflat că trebuie să renunţe la cafeaua de dimineaţă şi să o înlocuiască cu un ceai parfumat de iasomie. Iar Sonia Argint Ionescu a descoperit că are intoleranţă la grâu şi se vede nevoită să renunţe la unele dintre alimentele sale preferate: pâinea şi pastele.

Dar cum funcţionează Pinner Test?

Procedeul este foarte simplu: se recoltează un strop de sânge din deget (puteți merge la sediul Amira’s Boutique sau poate veni un asistent medical să vă recolteze acasă sau la birou), iar proba este trimisă în Italia, la laboratoarele Novolab Microtrace. Rezultatele – cu o acuratețe de 98% – vin în aproape două săptămâni sub forma unui document pdf cu trei coloane.

În cea roșie apar alimentele cu intoleranțe între 1 și 4 (de la ușor la sever), care trebuie evitate în următoarele luni. În coloana galbenă apar alimentele la care organismul are o reacție aflată undeva în zona de limită, ceea ce înseamnă că pot fi consumate în continuare, însă cu moderație. În coloana verde apar alimentele la care corpul nu a manifestat o reacție negativă și care pot fi consumate liber în continuare, evident fără excese de niciun fel.

După primirea rezultatelor, ești programat automat la o consultație cu un nutriționist de la ,,Amira’s Boutique Services”, pentru a pune la punct un nou stil de nutriție, compatibil cu descoperirile făcute.

Cui i se recomandă?

Este un test recomandat mai ales celor care suferă de balonări inexplicabile (cu tot cu problemele digestive asociate lor); celor care nu reușesc să slăbească sau slăbesc foarte greu, deși sunt altminteri sănătoși; celor care se îngrașă rapid și fără o explicație certă, dar și celor care au migrene sau probleme dermatologice pe care nimeni n-a reușit să le diagnosticheze clar. După excluderea alimentelor vinovate, rata de îmbunătățire a stării generale și de eliminare a simptomelor este de 70%.

“Marea surpriză la un astfel de test este că „vinovate” pentru unele dintre neplăcerile tale pot fi exact lucrurile pe care le bănuiai cel mai puțin și pe care, fără un ajutor specializat, nu te-ai fi gândit niciodată să le excluzi din alimentație”, notează Diana-Florina Cosmin pe blogul său, dezvăluind că ea are intoleranţă la vânătă şi cacao.

Pinner Test