Weleda lansează noi produse cosmetice bio pe piaţa din România Gama cu rodii cultivate biologic

Preţioasa gamă cu rodii bio de la Weleda ajunge acum şi în România, aducând o valoare reală paletei de produse pentru îngrijirea facială, a tenului matur sau cu tendinţe de ridare. Consumatorii de produse bio-naturiste se vor bucura cu precădere de lansarea acestei game, însă efectele deosebite ale produselor vor demonstra tuturor importanța folosirii produselor cu adevărat naturale.

Considerată o plantă-minune a toamnei, rodia este recunoscută încă din antichitate pentru proprietăţile sale deosebite şi extrem de eficiente care, folosite în produse cosmetice, menţin echilibrul natural al pielii şi stimulează regenerarea acesteia. Datorită acestor virtuţi, uleiul organic de seminţe de rodie reprezintă unul dintre ingredientele de bază ale gamei de cosmetice Weleda, destinată îngrijirii naturale a pielii.

În colaborare cu aproximativ 100 de mici fermieri din zonele periferice ale Kayseri în Cappadocia, Turcia, dar şi cu cu o fabrică de prelucrare a uleiului de rodie, a fost creat un parteneriat de lungă durată,  prin care Weleda sprijină metodele agricole ecologice şi durabile de cultivare a rodiilor.

Nu e niciodată prea devreme pentru a începe să previi efectele nedorite ale trecerii timpului şi ale rutinei de zi cu zi. Când te uiţi în oglindă şi vezi un rid, nu da vina doar pe procesul natural de îmbătrânire pentru că, cine visează să aibă un corp şi un spirit mereu tânăr, are deja în minte câţiva aliaţi naturali ai frumuseţii. Însă pentru frumuseţea exterioară trebuie să munceşti mai mult, iar pentru un ten imaculat şi fără vârstă este necesar să  îţi îndrepţi atenţia către ingredientele cu adevărat eficiente în lupta cu ridurile, pielea matură sau obosită.

Gama Weleda cu rodie –  regenerează profund şi redă fermitatea tenului matur 40+

Pentru o piele luminoasă, întinerită şi împrospătată, dar şi pentru o îngrijire de lungă durată, Weleda lansează  noi produse pe piaţa din România, din gama cu rodie cultivată organic (biologic), produse care acoperă toate nevoile de îngrijire completă a pielii:

 • Crema regenerantă de zi cu rodie
 • Crema regenerantă de noapte cu rodie
 • Ser regenerant cu rodie
 • Crema regenerantă pentru conturul ochilor

Toate aceste produse îmbină delicat formule ce conţin uleiuri preţioase vegetale şi esenţiale de cea mai înaltă calitate şi conferă pielii o senzaţie de bine, oferindu-i protecţie. Rodia are efect energizant şi stimulează regenerarea celulară, prevenind în mod activ îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, răsfaţa nu numai  pielea, ci şi simţurile!

Crema regenerantă de zi cu rodie 30ml –  frumuseţe, tinereţe, sănătate

Această cremă antioxidantă pentru fermitate protejează pielea împotriva acţiunii dăunătoare a radicalilor liberi. Uleiul preţios de seminţe de rodii organice, uleiul de argan şi uleiul de nuci de Macadamia îngrijesc intensiv pielea matura şi astfel tenul devine strălucitor şi neted.

 • Reduce ridurile
 • Reactivează regenerarea pielii mature
 • Îmbunătăţeşte elesticitatea tenului

Utilizare: se aplică pe pielea curată dimineaţa – pe faţă, gât şi decolteu, evitându-se zona ochilor. Pentru o hidratare intensivă se poate aplica peste serul regenerant cu rodie de la Weleda.

Preţ recomandat la raft: 129 lei. 

Crema regenerantă de noapte cu rodie 30ml – Pentru un somn de frumuseţe eficient!

Această cremă este bogată în ingrediente nutritive ce activează procesul natural de regenerare al pielii pe timpul nopţii. Uleiul preţios de seminţe de rodii organice, uleiul de limba mielului şi uleiul de argan stimulează regenerarea celulară şi îmbunătăţesc vizibil elasticitatea pielii.  Rezultatul se va vedea încă de la prima oră a dimineţii, când tenul va fi mai strălucitor şi mai ferm.

 • Reduce ridurile
 • Reactivează regenerarea pielii mature
 • Îmbunătăţeşte elesticitatea tenului
 • Conţine protecţie antioxidantă naturală

Utilizare: se aplică seara, după demachiere, pe faţă, gât şi decolteu. Pentru o hidratare intensivă se poate aplica peste serul regenerant cu rodie de la Weleda.

Preţ recomandat la raft: 129 lei.

Ser regenerant cu rodie 30ml

Hidratant şi non-gras, serul regenerant cu rodie de la Weleda oferă o îngrijire intensivă, cu efect imediat, datorită substanţelor naturale foarte concentrate şi eficiente.

Sucul de rodie pentru față are un puternic efect antioxidant şi folosit zilnic, întăreşte structura pielii şi activează regenerarea celulară. Astfel, elasticitatea pielii este vizibil îmbunătăţită.

 Serul regenerant cu rodie oferă instant o hidratare intensivă şi reduce ridurile. De asemenea, pregăteşte tenul în mod ideal pentru aplicarea cremei de zi sau de noapte cu rodie.

 • Reactivează regenerarea celulară
 • Hidratează intensiv
 • Tonifică structura pielii
 • Reduce ridurile

Utilizare: se aplică dimineaţa şi seara, după demachiere, pe faţă, gât şi decolteu, evitându-se zona ochilor, după care se foloseşte cremă regenerantă cu rodie de zi sau de noapte.

Preţ recomandat la raft: 149 lei .

 

 

 

Crema regenerantă pentru conturul ochilor 10ml – Pentru fermitate şi reducerea ridurilor, pentru tenul matur 40+

Această cremă fără parfum protejează eficient zona sensibilă din jurul ochilor de acţiunea dăunătoare a radicalilor liberi datorită antioxidanţilor preţioşi naturali, cum ar fi uleiul din seminţe de rodii biologice.

Extractul de ghimpe pădureţ reduce ridurile şi menţine fermitatea pielii. În  acest mod,  regenerarea celulară este puternic stimulată.

Ajută la:

 • reducerea ridurilor
 • regenerarea pielii din jurul ochilor

Utilizare: se aplică o cantitate mică în jurul ochilor dimineaţa şi seara, după demachiere.

Produs testat dermatologic şi oftalmologic; recomandat inclusiv dacă folosiţi lentile de contact. Preţ recomandat la raft: 115 lei .

Produsele Weleda pot fi achiziţionate din Plafar şi din magazinele bio-naturiste şi online din toată ţara (MioBio, Naturalia, Napati, Leacul, Organik, Organic Baby etc).  Produsele Weleda susţin utilizarea materiilor prime ecologice şi economisirea apei şi a energiei.