Review: fier de călcat Philips GC2840

Fierul de călcat cu abur Philips GC2840 este ușor de utilizat și de depozitat, iar obținerea unui finisaj bun nu poate fi mai simplu de atât.

Dezavantajul modelului GC2840 este acela că nu produce suficient abur și dacă dorești să ai rezultate cât mai bune, la majoritatea țesăturilor, ai nevoie de mult timp și efort că să calci fără cute. Partea bună este aceea că apa din bazinul aparatului durează mai mult de 24 de minute datorită nivelui scăzut de abur pe care acesta îl produce. Așadar nu trebuie să-l umpli mereu.

Ajunge la temeratura maximă în 40 de secunde iar butoanele de comandă sunt clar marcate și accesibile. Mânerul este confortabil de ținut având butoane de comandă pentru abur și pulverizare cu apa.

 De asemenea poți călca marginile hainelor și a cămășilor foarte ușor. Talpa nu se lipește, este subțire și are un vârf conic făcându-l ușor să calce chiar și în cele mai strâmte colțuri și pe sub nasturi. Cablul de alimentare este conectat la corpul principal folosind un ștecher manevrabil așa că nu te încurcă când calci. Se curăță automat doar ținând apăsat pe butonul auto-curățare și ridicând fierul de călcat în sus.

Este ușor de depozitat pentru că firul se poate atașa în siguranță în jurul tocului datorită unui suport special.

PRO: simplu de întreținut, se curăță depunerile ușor de pe el, ușor de depozitat.

CONTRA: rezultate slabe, produce prea puțin abur.

Lorena Dăduţ