Review: maşina de spălat Hoover HWB814D-80

Mașina de spălat automată Hoover HWB814D-80 este dotată cu o cuvă cu o capacitate de încărcare de 8 kg și un panou de control cu display digital care indică timpul rămas, astfel încât poți  spune dintr-o privire când hainele se vor fi spălat. Am testat această mașină de spălat pentru a vedea cât de bine spală.

Această mașină de spălat automată de la Hoover este foarte rapidă și are o eficiență energetică excelentă și  un consum de apă redus, dar nu îți va curăța hainele la fel de bine ca alte modele.

Hoover HWB814D-80 are o capacitate de încărcare de 8 kg, ceea ce e impresionant pentru un model automat.

 Spălare extrem de rapidă.

Programele de spălat sunt incredibil de scurte, o încărcătură de rufe din bumbac e gata în doar 97 minute, așa că îți vei termina curățenia de vară cât ai zice pește.

Eficiența energetică și a apei e excelentă, deci costurile sunt foarte reduse. Dar e o capcană aici -€“ curățarea nu este atât de meticuloasă cum ar trebui să fie. Rezultatele testelor  au arătat o performanță mediocră a spălării, atât la bumbac, cât și la materialele sintetice.

 Clatirea

De asemenea, clatirea nu este deosebită, fiindcă în materiale rămâne detergent după ambele programe de spălare. Acest model  are o opțiune de extraclătire, dar asta va crește costurile de funcționare  dacă ai un apometru.

 Ușa are un sistem de deschidere complicat.

 Panoul de control are un display digital care indică timpul de spălare, astfel încât poți spune, dintr-o privire, cât mai e până când hainele sunt curățate.

Ușa se deschide cu un buton, dar testele noastre au arătat că o forță destul de mare este necesară, astfel încât utilizatorii cu degete slabe vor găsi mecanismul dificil.

 Avantaje:  eficiență energetică și consum de apă redus, programe foarte rapide.

 Dezavantaje: spălarea este mediocră, clătirea ineficace.

Veronica Enuşcă