Rimmel London îl prezintă pe James Molloy în calitate de nou ambasador global

            Rimmel London îl prezintă pe James Molloy în calitate de nou ambasador global

 

Rimmel London este onorat îl prezinte pe noul său Global Make-up Ambassador – James Molloy, o stea în plină ascensiune, recunoscut pentru creativitatea și priceperea în domeniul design-ului vestimentar, pe catwalk-uri și covorul roșu, dar și pentru editorialele sale de excepție. James a fost identificat de brand ca fiind acea voce capabilă să transmită viziunea revoluționară și îndrăzneață caracteristică Rimmel atât către clienți, cât și către influenceri, prin intermediul canalelor de Social Media. Acest nou parteneriat face parte din strategia Rimmel de cultivare a talentelor inspiraționale care rezonează cu clienții săi și cu valorile brandului.

Adorat și respectat de oamenii din industria de beauty, fotografi și celebrități, James a colaborat, printre alții, cu Emma Watson, Kanye West și Dita von Teese. Editorialele sale au fost publicate în unele dintre cele mai influente titluri la nivel mondial:  Vogue, Harper’s Bazaar, L’Officiel, Lula, i-D 10 Magazine și altele. James a avut ocazia să lucreze pentru brand-ul de cosmetice M.A.C., în calitate de Senior Artist pentru Marea Britanie și ca Make-up Artistr pentru Asia Pacifică, iar portofoliul său i-a deschis drumul către colaborări cu designeri celebrii. Experiența sa este atât de vastă, încât i-a permis să coordoneze programe de training artistic pe cont propriu, să creeze noi trend-uri în make-up și să își mențină, în același timp, un rol important în crearea de noi produse.

James este născut și crescut în Anglia de Nord, unde a studiat inițial arta, după care s-a reprofilat către comerțul vizual. Întrucât a crescut în spiritul atmosferei vibrante din cluburile englezești și a superstarurilor anilor ’90, și-a descoperit rapid și pasiunea pentru make-up și modă.