ROADKILLSODA @OHA BEACH

OHA Beach deschide difuzoarele în sufrageria de la mare concertelor live începând cu 1 august. Și pentru că OHA Beach încurajează artiștii independenți, dam startul primului concert din această lună alături de RoadkillSoda.

Așezăm pe nisipurile Mării Negre un concert ce promite o experiență fresh cu un sound local influențat de cultura americană a anilor 70’, o experiență psyhedelică la intersecție cu stoner rock și deep metal.

Tricourile în vânt, tatuajele, brățările groase și sunetul vibrant al rock’n’roll-ului, sunt doar câteva din elementele ce alcătuiesc un tablou autentic în sufrageria noastră de la mare.

RoadkillSoda, un proiect început în iarna anului 2011, a luat naștere în mod natural atunci când chitaristului formației, Mihnea alături de Para – tobe – în cadrul unui jam session decid să împărtășească cu publicul larg sound-ul de la repetiții.

În mai puțin de un an RoadkillSoda lansează primul albumul “Oven Sun”, iar acum se pregătesc pentru o a doua lansare.

✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂

WEEKEND TIMELINE

▲ VINERI

Roadkillsoda
http://roadkillsoda.com/

Land3r
http://www.mixcloud.com/belanucristian/

Insoulvent (Manki)
https://soundcloud.com/manki-n-stieb/sets/mixxxes

▲ SAMBĂTĂ

Fierbințeanu
www.fierbinteanu.com

▲ DUMINICĂ
Special guest

✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂ ✂

OHA Beach – Generator de cultură independent – este prima plajă independentă cu înclinări artistice din România, un spaţiu alternativ care promovează şi încurajează manifestările artistice de orice fel: de la concerte mici de sufragerie până la expoziţii, seri de film şi animaţie, spectacole de teatru, improvizaţii şi experimente artistice.