S-a deschis restaurantul Cézanne by Chef Cezar Munteanu

12800407_246129662387457_9171440840219787536_n

Chef Cezar Munteanu a deschis luna aceasta, in asociere, restaurantul Cezanne, o locatie cu un concept deosebit, care imbina mai multe stiluri, din mai multe bucatarii, o extindere a personalitatii si experientei lui de chef.

De ce Cézanne?

Cézanne pentru ca chef-ul Cezar Munteanu si-a dorit o locatie deosebita incepand chiar cu numele, pentru ca este un mare iubitor de arta si a gasit asemanari intre personalitatea lui si a pictorului Paul Cezanne, dar si pentru ca nimeni in Romania nu s-a gandit la o combinatie intre pictura si bucatarie.

In ceea ce priveste oaspetii restaurantului, chef Cezar nu si-a propus sa atinga fitele, isi doreste sa fie o optiune in primul rand pentru oamenii de business din zona, medium si top management. Nu va fi un restaurant scump, chiar daca locatia este impunatoare de la prima vedere, dar nici nu va fi accesibila oricui deoarece, dupa cum spune si Cezar Munteanu, nu se va servi pizza, iar pastele din meniu vor fi oferite cu juce de rata, ceea ce inseamna ca trebuie sa existe un nivel de intelegere intre chef si client.

Crème brûlée din brânză de capră, colorată cu legume la grătar | 24 lei

13076746_273394332994323_2385277875418987101_n

Lup de mare sălbatic gătit în esență de fenicul și șofran  | 46 lei

13015383_272963176370772_2243442410958949778_n

Budincă de ciuperci sălbatice în compot de gălbiori și infuzie de vin Porto | 26 lei

13087718_274174992916257_315865982695811036_n (1)

Piept de rață glasat cu miere de albine pe tort de mămăligă, decorat cu sos demi-glace și gălbiori | 55 lei

13092175_273843376282752_1037790481994101517_n

Carppaccio de vita umplut cu crema de busuioc, galuste reci cu rucola, branza capra si cartofi, vinaigrette cu lime si nuci | 35 lei

12993614_270143849986038_7446569930174769032_n

Cotlete de miel în crustă de nucă pe tort cald de vinete cu demi-glace de vițel | 75 lei

13015469_269610253372731_7364014188858951796_n

Restaurant Cézanne by Cezar
Piata Charles de Gaulle nr. 3
Telefon: 0376 203 340

Rezervari: https://goo.gl/t0KtD4
Website: www.restaurantcezanne.ro
Facebook: facebook.com/RestaurantCezanne