Chef Cezar Munteanu a deschis luna aceasta, in asociere, restaurantul Cezanne, o locatie cu un concept deosebit, care imbina mai multe stiluri, din mai multe bucatarii, o extindere a personalitatii si experientei lui de chef.
De ce Cézanne?
Cézanne pentru ca chef-ul Cezar Munteanu si-a dorit o locatie deosebita incepand chiar cu numele, pentru ca este un mare iubitor de arta si a gasit asemanari intre personalitatea lui si a pictorului Paul Cezanne, dar si pentru ca nimeni in Romania nu s-a gandit la o combinatie intre pictura si bucatarie.
In ceea ce priveste oaspetii restaurantului, chef Cezar nu si-a propus sa atinga fitele, isi doreste sa fie o optiune in primul rand pentru oamenii de business din zona, medium si top management. Nu va fi un restaurant scump, chiar daca locatia este impunatoare de la prima vedere, dar nici nu va fi accesibila oricui deoarece, dupa cum spune si Cezar Munteanu, nu se va servi pizza, iar pastele din meniu vor fi oferite cu juce de rata, ceea ce inseamna ca trebuie sa existe un nivel de intelegere intre chef si client.
Crème brûlée din brânză de capră, colorată cu legume la grătar | 24 lei
Lup de mare sălbatic gătit în esență de fenicul și șofran | 46 lei
Budincă de ciuperci sălbatice în compot de gălbiori și infuzie de vin Porto | 26 lei
Piept de rață glasat cu miere de albine pe tort de mămăligă, decorat cu sos demi-glace și gălbiori | 55 lei
Carppaccio de vita umplut cu crema de busuioc, galuste reci cu rucola, branza capra si cartofi, vinaigrette cu lime si nuci | 35 lei
Cotlete de miel în crustă de nucă pe tort cald de vinete cu demi-glace de vițel | 75 lei