Salvatore Ferragamo lanseaza Signorina Misteriosa!

image001

 

Salvatore Ferragamo celebrează latura misterioasă a tinerelor chic și creează Signorina Misteriosa!

 

Un parfum îndrăzneț care eliberează secretele tinerei femei ce joacă după propriile reguli. O tânără imprevizibilă al cărei mister constă, în primul rând, în parfumul pe care îl poartă.

Signorina Misteriosa este o interpretare olfactivă inovatoare de accente negre cu o inimă gurmană intensă, descoperind secretele pe care le păstrează cu grijă tinerele femei.

Aroma neașteptată și jucăușă de Mure Sălbatice este luminată de o notă strălucitoare de Neroli ce creează notele de top atrăgătoare și diferite ale noului parfum. Notele chic moderne și catifelate de Flori de Portocal se topesc în opulența și senzualitatea Tuberozei, eliberând o vrajă subtilă și seducătoare.

Un acord dulce irezistibil de Spumă de Vanilie Neagră semnează notele de bază, iar Patchouli oferă o atingere elegantă și stilizată.

O tânără, o “Signorina”, emană o bucurie de a trăi molipsitoare și poartă un zâmbet obraznic, chiar și atunci când seduce. Viața sa este ca o piesă de teatru. Și ea este cea care alege întotdeauna ce rol interpretează. Campania publicitară, regizată de Sebastien Grousset, are în prim plan top modelul international Grace Hartzel, o tânără chic, imprevizibilă care își ascunde latura misterioasă.

 

Noul parfum Signorina Misteriosa este disponibil in parfumerii incepand din luna februarie. Signorina Misteriosa Edp 50ml 364lei