Skullcandy a creat primele casti pentru femei.

Barbatii vin de pe Marte, iar femeile de pe Venus„! Nu este un dicton si o strategie de marketing, ci concluzia unor ani de cercetare pe diferentele anatomice dintre femei și barbati. Conform cercetatorilor, femeile pot percepe de zece ori mai bine sunetele de joasa frecventa, decat barbatii. Tocmai de aceea Skullcandy, unul dintre cele mai importante brand-uri de casti si de accesorii, la nivel mondial, a creat o colectie de casti care se „muleaza” perfect pe nevoile feminine. „Inginerii nostri au adaptat difuzorul castilor in asa fel incat sa emita un bas mai clar si mai adanc și medii vocale foarte naturale, pe care doamnele le prefera. E pură stiinta”, spun cei de la Skullcandy.

Connect-bombshell-670x400-left Connect-dime-670x400-left designed-700x400-colors designed-bombshell-700x400-left designed-dime-640x400-colors Engineered-660x400-knockout skull-candy-for-the-ladies

Brand-ul Skullcandy vine in ajutorul muzicienilor, sportivilor, dar și a culturii urbane prin tehnica, design, adaptabilitate anatomica și calitatea desavarsita a sunetului. Anul acesta insa, noua colectie de casti dedicate femeilor isi face loc pe piata internationala, dar si pe cea locala (in curand in magazinul Sport/Couture, din Baneasa Shopping City), prin trei modele speciale: Knockout, Bombshell și  Dime. Colectia acorda o atentie speciala design-ului si culorilor, castile fiind disponibile in nuante vesele, atragatoare si imprimeuri florale, dar punctul forte nu sunt atributele fashion, ci atentia acordata acusticii si potrivirii anatomice, lucru nemaiintalnit in zona accesoriilor de acest gen.

Castile Skullcandy, dedicate femeilor se aseaza lejer, fara sa produca dureri cap, iar cele „in ear” se potrivesc perfect, indiferent de pavilionul urechii. In plus, sunt proiectate cu microfon hands-free si vin accesorizate cu gentute si saculeti speciali in care pot fi stocate foarte ușor. Cu alte cuvinte, fie ca esti fashionista, carierista, sportiva, punkista, artista sau biciclista, ai 15 sau 90 de ani, poti avea oricand la tine o pereche originala de casti Skullcandy!