Sarbatoreste luna indragostitilor la Grand Cinema & More si Grand Combo!

Print

Grand Cinema & More și Grand Combo dedică luna februarie sărbătorii îndrăgostiților printr-o serie de surprize și activități care vor avea loc atât în cinematograf, cât și în zona Grand Combo, într-o atmosferă de sărbătoare. În această perioadă, vizitatorii sunt invitați să lase declarații de iubire, să-și facă poze împreună cu persoana iubită, să se bucure de film și cină printr-un pachet special creat de Valentine’s Day și să asculte melodii celebre din filmele romantice.

Vizitatorii vor avea ocazia să împărtășească dragostea prin mesaje speciale oferite persoanelor dragi. Astfel, prin intermediul platformei Share Your Love: http://shareyourlove.grandentertainment.ro/, toți cei care își doresc să sărbătorească iubirea, sunt invitați să lase o dovadă a afecțiunii, un video, o poză, un desen sau un cântec. Mesajele încărcate pe platformă vor fi apoi proiectate pentru cei dragi în sălile de cinematograf, în weekend-ul 13 – 14 februarie.

În perioada 10-25 februarie, Grand Cinema & More și Grand Combo își întâmpină vizitatorii și cu oferte speciale dedicate Valentine’s Day. Pachetul Movies & Dinner include vizionarea unui film în Grand Cinema & More și un meniu special pentru două persoane la Grand Combo, ce poate fi achiziționat la un preț special de 120 RON. Grand Combo introduce în meniu surprize și specialități culinare special de Ziua Îndrăgostiților: Love Basket sau Brownie în formă de inimă, cocktailuri speciale pentru cei care vor să savureze sărbătoarea iubirii.

„Ne dorim ca perioada din jurul acestei sărbători a iubirii să fie una specială pentru vizitatorii noștri. De aceea, am gândit o atmosferă plină de elemente tematice, atât în cinematograf, cât și în zona Grand Combo, care să îi surprindă și să îi bucure pe toți cei care ne trec pragul în luna februarie”, a declarat Simona Manea, EBU Marketing Director.

Tot în weekend-ul iubirii, Grand Cinema & More îi încurajează pe vizitatori să semneze cele mai frumoase mesaje de dragoste pe un ecran digital interactiv instalat în incinta cinematografului, mesaje pe care le pot păstra ca amintire în formă printată și care vor prinde viață ulterior pe pagina oficială de Facebook Grand Entertainment. În Grand Combo, fanii ședințelor foto sunt invitați să își facă poze la Love Booth, unde își pot alege accesoriile preferate de Valentine’s Day, primind poza cadou pe loc.

Mai multe informații referitoare la campania Valentine’s Day din cadrul Grand Cinema & More și Grand Combo sunt disponibile pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/.