Satisfacția clientului pe Sensodays.ro – a true modern love story

Atunci când știi că doar cu un click pe SensoDays.ro găsești soluții premium complete, la standarde de calitate asumate, îți permiți luxul să fii spontan în proiectarea celor mai inspirate alegeri de cadouri – aproximativ 47,4 milioane de persoane se decid cu doar o zi înainte de marele moment – iar pentru aceștia, și nu numai, SensoDays oferă serviciul de livrare rapidă sau direct din cele 2 showroom-uri din București.

Chiar dacă ai ratat Valentine’s Day, Dragobete is on its way, iar pe SensoDays.ro dragostea față de produse high quality și de servicii de livrare rapide îți garantează o gamă bogată de accesorii ideale pentru a-ți lua revanșa prin elaborarea celui mai complex proiect: o zi perfectă în doi.

Customized love by SensoDays.ro – iubește în stilul tău!

Conform statisticilor, iubitorii de cadouri se decid pe ultima sută de metri în achiziționarea acelui perfect gift pentru cei dragi. Tocmai de aceea, o tranzacție on-line rapidă este un must have pentru orice shopping lover. Iar aici intervine SensoDays.ro, your very own creator de momente excepționale! J

Iubești în ”contemporan, minimalist sau poate clasic”? J Indiferent de stilul abordat în proiectarea unui moment unic pentru tine și partenerul tău, trebuie să iei decizii smart, unde confortul, calitatea și dragostea se contopesc. SensoDays.ro îți propune peste 100 brand-uri premium pentru cele mai rafinate alegeri. Devino designer-ul visurilor tale și transformă-le în realitate pe SensoDays.ro!

Cu o experiență de peste 15 ani în oferirea celor mai hot produse și colecții în domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare, SensoDays.ro este partenerul ideal alături de care poți să construiești momente wow în doi.

Imaginează-ți o cadă impunătoare, de 170 x 75 cm, semnată de Besco, colecția Vista. Cumva te întrebi ce tip de baterie se potrivește pentru un asemenea produs? Din cele peste 350 de modele disponibile online, cu siguranță vei găsi unul adecvat personalităților și necesităților voastre.

Un must have pentru un design diafan al unei zile fabuloase petrecută într-o ambianță intimă este setul de 2 pahare pentru savurat șampanie, marca Schott Zwiesel Pure din cristal tritan – un cristal de înaltă calitate obținut printr-o metodă inovatoare de realizare a paharelor de sticlă, combinând optim titanul, soda, oxidul de zinc, nisipul, aluminiul şi feldspatul.

Fii arhitectul unui love story unic și inspiră-te din selectia de cadouri premium pentru amândoi recomandată de SensoDays.ro în luna iubirii! Îți dăm un pont: la cumpărături de la 999 lei ai pe loc discount de 100 lei iar transportul și manipularea sunt gratuite pentru orice comandă de peste 299 lei.

Lasă-te ghidat spre SensoDays.ro și oferă-ți o poveste de dragoste premium!

 

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede că fiecare persoană are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, întreaga echipă susține viziunea că visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reușește să recomande și să ofere cele mai interesante, mai versatile și mai noi produse și colecții ale brandurilor cu reputație în domeniul băilor, bucătăriilor și al decorațiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoană are o filosofie unică de viață și este misiunea asumată de a o ajuta să o implementeze în casa visurilor sale.

Cu o experiență de peste 15 de ani în managementul categoriilor, sute de furnizori auditați permanent și o logistică impecabilă cu livrare în toată țara SensoDays te invită să adaugi o notă personală. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro găsiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie vă așteptăm în  cele două showroom-uri din București, Băneasa, Strada Bilciurești nr. 20-22 şi Ştirbei Vodă 160-162.