Semne că ea nu este interesată de tine

Jocul seducției este adeseori atât de încurcat încât îi poate face și pe cei mai experimentați să iși pună niște semne de întrebare. Atunci când simțim că viața noastră nu este suficient de complicată avem parcă nevoia să o complicăm noi. Și astfel unul dintre cele mai simple și banale lucruri devine dintre cele mai complicate.

Îmi amintesc și acum de cartea Regulile seducției și nu exagerez că era mai degrabă un manual bine pus la punct care le învăța pe femei să își ignore instincul de a îi apropia pe bărbaţi și să joace mai degrabă în defensivă. Și totuși, voi bărbații, cum știți dacă fata căreia i-ați arătat în moduri repetate că vă place, nu face decât să se joace pentru a va atrage sau, din contră, este complet neinteresată?

1. Iți spune că nu este pregătită pentru o relație

Da, este replica clasică și nu îți dai seama de ce, dar chiar te face să te simți bine. Adevarul este că se aude mai bine decât dacă ar spune direct că nu te place. Însa oricât de trist ar fi, oricât de greu ți-ar veni să crezi, o fată care este interesată de tine nu ţi-ar spune așa ceva. În cazul în care chiar nu este pregatită dar este atrasă de tine, nu va zice nimic, va evita subiectul cât poate de mult, așteptând momentul în care va fi cu tine.

2. Întotdeuna ești tu cel care sună, iar ea rareori îți returnează apelurile

Într-adevăr, în primele zile, regulile dictează că băiatul este cel care inițiază apelurile, însă dacă nu ți-a răspuns, politicos este să te sune la loc sau măcar să îți lase un sms. Dacă nu o face, poate că te evită sau poate că a uitat, iar niciuna dintre situații nu sugerează că ar avea o atracție foarte mare faţă de tine.

3.Evită contactul vizual sau apropierea fizică

În momentul în care îți place cineva, automat ai tendința să sorbi persoana respectiva din priviri. Dacă nu o face, ar trebui să îți reconsideri poziția.

4.Îți vorbește despre alți băieți pe care îi găsește atrăgători

Dacă nu cumva ești un fost prieten, atunci sunt rare șansele să o facă, pentru a te face gelos. Și de ce ar avea nevoie de asta? Dacă tu i-ai arătat suficiente semne de interes, o fată nu apelează la astfel de trucuri. Cel mai probabil, te vede doar ca pe un prieten de la care vrea să obțină un sfat.

5.Încearcă să te cupleze cu altă femeie

Ei bine, acesta este semnalul absolut! Dacă celelalte puteau fi puse sub semnul întrebării, aducând drept argumente caracterul fetei (mai timidă, de modă veche, jucăușă, copilăroasă) aici, fără doar și poate, se poate înlătura orice îndoială. Fetelor le place competiția și prin firea lor sunt geloase. Poți vedea o fată geloasă și din cauza unui băiat pe care nu îl place foarte tare, dar dacă îl place, sigur nu se gândește să îl ofere altcuiva pe tavă.

6. Nu râde la glumele tale

Râsul este o formă de a flirta, în plus dacă ar fi atrasă de tine ar simți un soi de agitație care s-ar elibera prin râs.

7. E vagă în privința planurilor

Dacă te place, te va include în planurile ei. Dacă nu, va încerca să te expedieze.

8. Anulează întâlnirile voastre

În afara situaților de înțeles, care se aplica și la punctul 7 ( probleme de sănătate, probleme în familie, un deces etc) este vorba despre o situație cam neplacută. Ești un fel de plan B, în cazul în care nu apare ceva mai bun.

9. Nu semeni cu cel pe care îl descrie ca fiind bărbatul perfect

Dacă se întămplă să apară una dintre situațiile menționate, nu este îngrijorare prea mare (mai puţin punctul 5), doar fii mai atent. Dacă deja se cumuleaza trei dintre aceste semne, cu mult regret te informez că nu prea ai șanse!

Daniela Podaru

Sursa foto:

stylemagazin.hu