Show de moda masculina TRENDS by Adina Buzatu, la Palatul Parlamentului de Ziua Europei

Marti, 8 mai, la Palatul Parlamentului a avut loc evenimentul “Ambasadorii Culturii Romanesti saluta Europa”, organizat de Luminita Fatu in cadrul seriei de manifestari dedicate Zilei Europei.

Pentru faptul ca reprezinta 32 de branduri europene de renume in Romania, Adina Buzatu a fost invitata alaturi de Tudor Gheorghe si orchestra Arcadia, dar si de mezzo-soprana Hortenzia Romanitan Forray si tenorul Florin Ormenisan sa participe la spectacolul oferit in cinstea zilei de 9 Mai, regizat de Alice Barb si prezentat de Niels Schneker.

Avand in vedere semnificatia momentului, stilista a ales sa nu mai foloseasca modele profesioniste si sa apeleze la elevii unei scoli internationale din Bucuresti (American International School of Bucharest). “M-am gandit sa sa folosesc tinerii acestia si nu modele profesioniste, pentru ca am dorit ceva original, care sa dea culoare momentului si pentru ca din randul lor se vor alege viitorii diplomati, politicieni si oameni de afaceri ai Europei si ai lumii. In plus, zilele acestea incep pregatirile pentru banchetele de sfarsit de an in licee si multi dintre ei apeleaza la mine sa-i imbrac pentru seara festiva. Desi au avut emotii, baietii s-au descurcat excelent pe scena”, a spus Adina Buzatu.

La evenimentul de la Palatul Parlamentului au participat cateva sute de persoane, printre care s-au aflat si numerosi invitati de seama. Alaturi de o multime de diplomati si oameni de afaceri , in marea de spectatori au putut fi remarcati Printul Paul de Romania si printesa Lia, politicianul Raluca Turcan, cantareata de muzica populara Niculina Stoican, soprana Ozana Barabancea, gimnastul Marian Dragulescu si sotia lui, prezentatoarea tv Florentina Opris, criticul de film Irina Margareta Nistor, prezentatorul tv Andrei Nourescu, cantaretul Daniel Robu, Dinu si Deea Maxer, cantareata Cristina Rus.