LaChatterie lansează noua colecție: The Good Girls

Cea mai nouă colecţie LaChatterie, The Good Girls, vorbeşte în pasteluri fluide, dantele suprapuse şi organza, despre senzualitatea şi feminitatea femeii americane a anilor ’50.

Matura stilistic şi sufleteşte, dar copilăroasă în intimitate, puternică în societate, dar volubilă şi sclipitoare, ca o cupă de şampanie, la cinele cu prietenele.

Surâsul perfect nu îi trădează fragilitatea, dar îi dezvăluie bucuria mereu reînnoită de a trăi, de a se delecta şi de a savura luxul, cu mintea deschisă şi cu spiritul efervescent.

Viciul ei este moda. Visează, pentru că frumuseţea şi inefabilul acestei pasiuni sunt o reverie necesară. Îşi poartă distincţia în Mary Janes din piele catifeleată, cu catarame fine ce îi sublinieaza supleţea gleznelor.

Soarbe din ceaşca de ceai, cu o gravitate întreruptă de zâmbete ghiduşe şi gustă şerbetul de zmeură, ca şi când ar fi descoperit, subtil, o comoară.
Iubeşte să se înconjoare de extravaganțe mătăsoase, sidefate, să îşi răsfeţe trupul cu ţesături ce îi îmbraca perfect curbele.

Păşeşte lin dar hotărât pe dalelele de piatră din grădină de vară unde petrecerea abia a început şi întoarce capete cu talia sa încorsetată zvelt şi cu misterul privirii sale, ivite de sub o pereche de ochelari de soare, prin care lumina filtrată suav, îi mângâie chipul.

Finisaje din dantelă, accente delicate din organza, culori moi, pasteluri: toate se regăsesc îmbinate în noua colecţie LaChatterie. Accentul nu este pus pe croiuri complicate ci pe siluetă feminină, cu detalii de ţesături suprapuse ce îmbie ochiul să le ghicească.

Siluete ce contrabalansează senzualitatea şi puterea cu femininul absolut. Descoperă-le pe toate în colecţia LaChatterie 2012 şi lasă-te învăluită de strălucirea inspirată de moda americană a anilor ’50.

lachatterie.ro