Şi tu poţi avea o siluetă de vis!

Îți doreşti ca hainele de asta vara să vină perfect pe corpul tău? Te-ai ambiționat să-ți schimbi garderoba cu haine cu minim 2 numere mai mici? Egoist Wellness are soluția pentru o siluetă fără cusur!


Fast Slim  la Egoist Wellness

Ce este: Este un tratament complex de cosmetică, remodelarea corporala şi restructurare a pielii cu tonus şi elasticitate scăzute.

Cum se realizează: Se începe cu gym massage (Masaj intensiv, aplicat in pozitii de izometrie segmentara pe zonele cu inestetisme specifice celulitei), urmat de aplicarea unei măşti care produce relaxarea musculaturii lucrate, având în acelaşi timp efect anticelulitic şi de slăbire, datorită ingredienților săi activi din cafeina, castane si nămol marin care au acțiune lipolitică şi de remineralizare. Tratamentul se încheie prin aplicarea cremei restructurante cu efect hrănitor, tonifiant şi de îmbunătățire a elasticității pielii, datorită conținutului de cafeina si castane.

 

Preț: Prețul/ sedința: 250 lei. Durata unei şedințe: 90 min.

 

Unde: În Bucureşti, la Egoist Wellness, Intrarea I.L. Caragiale nr.1, tel.  021.3111621/  0723. 11.16.21, www.egoistwellness.ro