Site-ul instilulmeu.ro are pagină de Pinterest

Ai descoperit recent Pinterest și ai ajuns deja în stadiu dependenței față de acest site? Ești curios asupra modului în care poți să folosești Pinterest, acest “avizier online”, ca să îți ajuți afacerea? La prima vedere, aspectul virtual este atrăgător şi permite organizarea şi libertatea ideilor.

Site-ul Instilumeu.ro are, mai nou, pagină de Pinterest, o rețea socială aflată în plină expansiune. Suntem foarte bucuroși pentru că ne puteți urmări și acolo, iar noi o vom face la rândul nostru.

Pagina noastră este: pinterest.com/instilulmeu

Pinterest se află în Top 10 reţele de socializare. Aici poți să găsești orice: reţete, frumuseţe, inspiraţie, stil, idei pentru călătorii şi multe altele! Datorită succesului copleşitor, mai multe brand-uri apelează la fel şi fel de metode pentru a câştiga cât mai mulţi utilizatori ai reţelei.

Un utilizator pasionat de Pinterest ți-ar putea prezenta câteva idei despre cum poți utiliza site-ul pentru afacerea ta:

Atunci când încarci un pin precizează şi sursa! Utilizatorii Pinterest doresc legături care să îi conducă spre sursa originală, de aceea vor da click pe link-ul care îi va redirecționa către  site-ul sau blogul tău.

Folosește poze mari, clare şi profesioniste.

Pinterest nu este doar pentru fotografii. Poți încărca şi filmuleţe sau alte resurse multimedia.

Numește cu atenție pin-urile, astfel încât să te asiguri că descrierea pe care le-o dai poate să fie ușor găsită la căutare. Definește astfel, brand-ul, prin cuvinte cheie cât mai relevante.

Amintește-ți că reţelele sociale sunt o stradă cu dublu sens. Altfel spus, nu este vorba doar despre a încărca propriile pin-uri, trebuie să ai timp să cauți și alt conținut relevant pe site pentru repin.

Conectează-ţi contul de Pinterest la Facebook şi Twitter, astfel încât, atunci când tu sau compania ta veți încărca ceva, conținutul va fi preluat automat și de celelalte rețele de socializare pe care te-ai înregistrat.

Sursa foto:

pinterest.com/instilulmeu