Soluţii alternative pentru vitaminizarea tenului: HOMEOMEZOTERAPIA

Dacă până acum nu te-ai orientat către produse şi tactici naturale pentru combaterea diferitelor afecţiuni, sau pur şi simplu pentru întreţinerea organismului, îţi recomand cu căldură să te reorientezi pentru că deşi durează mai mult timp până se vad rezultatele, acestea sunt de durată.

Probabil te întrebi ce înseamnă homeomezoterapia?!

Ei bine, este un tratament care nu necesită nicio tăietură, deci nu este chirurgical, ci doar o injecţie cu un un ser polivalent administrat într-o doză mică în punctele dureroase, pentru acupunctură. Acest ser declanşează un lanţ de reacţii la nivel celular, care conduc la rezultatul mult aşteptat. Este o combinaţie între homeopatie şi mezoterapie clasică.

 

Pentru ce vrei să recurgi la homeomezoterapie?

Atunci când vrei să-ţi revitalizezi pielea de pe faţă sau gât, decolteul şi pielea mâinilor, tonifierea abdomenului dar şi a feselor şi ultimul aspect dar nu cel din urmă, pentru reducerea celulitei şi tonifierea sânilor.

Cât timp trebuie să urmezi acest tratament?

 Cel mai adesea, acest tratament se realizează în funcţie de vârstă şi starea de sănătate dar şi tratamente pe care le-ai făcut până în momentul începerii homeomezoterapiei. Tratamentul se împarte în şedinţe făcute iniţial săptamânal, mai exact pe o perioadă de 5-8 săptămâni, iar ulterior lunar pentru întreţinere.

Trebuie să acţionezi din interior spre exterior, pentru a avea rezultate durabile. Este indicat să alegi această soluţie alternativă pentru că nu există contraindicaţii şi efectele adverse sunt nule.

Homeomezoterapia îmbunătăţeşte tonusul pielii, estompează ridurile feţei, gâtului şi decolteului, revitalizeză ţesuturile, sporeşte feminitatea acestora şi lista poate continua. În plus, eu acum ţi-am povestit doar de tratamentul facial dar homeomezoterapia se poate aplica şi corporal, cu efecte benefice asupra vergeturilor şi ridurilor. Dar despre asta îţi voi scrie curând.

Poţi încerca tratamentul de homeomezoterapie la Naturopathya Med, strada Tudor Vianu 36, la Dr. Cristina Bogdan.

 Sursă foto: www.napocanews.ro