Tratamentele de regenerare Smile Factory

Succesul oricarei proceduri chirurgicale depinde in mare masura de ingrijirea cosmetica pre si post operatorie, iar tocmai de aceea trebuie sa intelegem cat mai bine procesele de regenerare, de refacere a pielii si, bineinteles, sa urmam cu strictete sfaturile specialistilor. Exista foarte multe produse specifice care pot sustine rezultatele unei proceduri cosmetice, insa cosmeticienii recomanda cu incredere tratamentele pe baza de produse organice, pentru ca ele ajuta pielea sa se regenereze incredibil de rapid, imbunatatindu-i aspectul si textura. In plus, deoarece prezinta concentratii extrem de mari din extracte de plante, produsele sunt ideale nu numai in ingrijirea post-operatorie, dar si pentru tratarea tenul cuperozic.

Rezultatele obtinute in urma utilizarii chirurgiei estetice pot si mentinute prin intermediul tratamentului pe baza de produse organice, care ajuta in plus la eliminarea problemelor cauzate de liniile de expresie, a pungilor de sub ochi si a petelor pigmentare.

poza„Produsele folosite sunt, de fapt, o solutie simpla pentru a obtine rezultate de exceptie. Cremele, concentratele sau serumurile bogate in complex de acid hialuronic, precum si colagenul marin restructureaza pielea, ajuta la imbunatatirea fermitatii si densitatii pielii, activand productia de colagen. In urma tratamentului vom observa imbunatatiri vizibile ale aspectului fetei, de la minimizarea cercurilor intunecate de sub ochi si a senzatiei de ochi pufosi, pana la reducerea ridurilor din jurul ochilor”, explica Delia Laios, cosmetician in cadrul Clinicii Smile Factory.

In plus, inrosirea pielii si senzatiile de arsura cauzate de factori care lezeaza pielea, cum ar fi stresul, lipsa de somn, aerul conditionat, soarele sau fumul, sunt inlaturate, iar pielea se calmeaza, ca urmare a folosirii acestui tratament.

Cand este necesara o interventie chirurgicala?

Este bine de stiut ca injectologia cu toxina botulinica, a acidului hialuronic, la fel ca si operatiile estetice, nu rezolva intru totul problemele pielii, fapt pentru care varianta injectologiei nu este suficienta pentru a indrepta problemele cauzate de trecerea anilor.

Prin urmare, inainte de a apela la o operatie estetica sunt imperios necesare tratamentele de regenerare de tipul celor care se efectueaza in cadrul Smile Factory, deoarece acestea au la baza extracte din plante cu efecte rapide de regenerare. Pentru a obtine o ingrijire completa, sunt recomandate si produsele destinate uzului dermatologic, care actioneaza direct asupra problemelor specifice pielii.

Asadar, inainte de orice interventie, este indicat sa fie tratata mai intai conditia/calitatea pielii si abia mai apoi sa se actioneze local asupra zonelor care se doresc a fi imbunatatite.

Pret tratament: 300 lei.

 

Contact: Smile Factory Bucuresti

Adresa : Intrarea Noptii nr. 5, Sector 1

Telefon : 0735 533 553

Email: contact@smilefactory.ro

Program : 9-20:00, L-V

www.bucuresti.smilefactory.ro

www.drwidu.ro