Somnocalm – soluţia naturală pentru un somn liniştit şi odihnitor

Vi se întâmplă din când în când să vă culcaţi la ore târzii, ceasul biologic nu mai funcţionează la parametri normali, căldura va dă bătăi de cap, iar somnul nu mai vine. A vorbi despre calitatea somnului  şi impactul lui asupra sănătăţii niciodată nu e suficient, mai ales că ne petrecem mai mult de o treime din viaţă dormind.

Un program de lucru prea încărcat, stresul prelungit, supărările inevitabile, pot afecta  nu doar calitatea vieţii, ci şi a somnului, iar odihna suficientă este garanţia unui organism sănătos şi o minte relaxată.

Dacă nu reuşeşti să adormi decât după ore lungi de stat în pat sau te trezeşti în mod repetat pe parcursul nopţii, e un semn că s-a instalat insomnia şi trebuie să iei măsuri. În general, depresiile, astenia şi stările de pasivitate pot conduce la episoade de insomnie repetate, dar nici sensibilitatea la zgomote, lumină şi schimbări de temperatură nu trebuie omisă, mai ales că în nopţile de vară, căldura excesivă este insuportabilă.

Nu e cazul să te gândeşti la somnifere, pentru că în general sunt nocive pentru organism. Mai bine orientează-te către suplimente alimentare naturale, cum este Somnocalm, de la Ropharma.

Noaptea bună începe cu Somnocalm

Bazat  doar pe ingrediente naturale care induc un somn profund şi relaxant, Somnocalm este garanţia unei nopţi liniştite şi odihnitoare. Cu extract uscat de valeriană, acest supliment alimentar este alternativa naturistă a somniferelor sintetice, pentru că:

  • Reduce starea de anxietate;
  • Favorizează relaxarea musculară;
  • Are efecte benefice asupra sistemului digestiv (în special asupra segmentului hepatobiliar);
  • Ameliorează starea în sindromul premenstrual;
  • Coleretic, antiflatulent, spasmolitic;

Somnocalm - "Noaptea buna incepe cu SOMNOCALM"

Mod de administrare şi contraindicaţii

Somnocalm este recomandat atât în cazul insomniilor, cât şi la apariţia stresului. În funcţie de nevoie, suplimentele se iau în reprize diferite. De exemplu, pentru episoade repetate de stres, se administrează câte o capsulă de 2-3 ori pe zi, iar în cazul insomniilor, se administrează 1-2 capsule cu 30 -60 minute înainte de culcare. Preţ: 19 Lei.

Fiind un supliment alimentar natural, Somnocalm nu prezintă contraindicaţii sau reacţii adverse. Datorită lipsei de zahăr, acest supliment nu este un pericol pentru diabetici şi nu există riscul de a provoca toxicitate hepatică. Cu Somnocalm de la Ropharma eşti odihnit în fiecare zi!