Specialista Iulia Preda recomanda dieta de 3 zile care face minuni!

Kilogramele in plus au constituit întotdeauna o cauză de nemulţumire şi frustare a femeilor ! Statisticile  rezultate în urma unui studiu din Marea Britanie au demonstrat că peste 90% din doamne au ţinut cel puţin o dietă de slăbire, în viaţă! Poate standardele societăţii au condus la această obsesie, poate promovarea femeilor foarte slabe ca prototip al frumuseţii, cert este că, ori de câte ori vei intreba o femeie ce-şi doreste pentru a se simti bine în pielea ei, aceasta va răspunde că o siluetă suplă ar face-o fericită.

Iulia P

Dacă vrei să slabeşti cel putin 4 kilograme într-un mod sănătos, dar făra a te înfometa sau a consuma doar alimente fade, poţi apela la celebra dietă de trei zile!

Iulia Preda, cunoscuta farmacista şi prezentatoare a multor emisiuni de sănătate,  a încercat şi recomandă dieta pe bază de lichide, timp de  trei zile.

“ Pe lânga efectul de  pierdere a kilogramelor nedorite, această dietă este şi una foarte eficientă în detoxifierea organismului.
Nu este o dietă în care trebuie să consumaţi doar lichide! Principiul pe care merge această dietă este acela de a insera în locul uneia sau a două dintre mesele normale, după cazul fiecareia, mese  compuse din lichide: sucuri, smoothie-uri, supe etc
Există sugestii clare ale meniului de trei zile!” a declarat Iulia Preda.

Iată:

Micul dejun:  2 ouă ochiuri/ omletă,  roşii la grătar sau ciuperci
50 gr ovăz înumuiat în apă cu câteva felii de fructe alături
125 gr iaurt degresat cu câteva caise uscate

Prânzul:        salată de legume orice cantitate cu  100 gr ton/ somon/creveţi
200 gr cartofi copţi cu 2 linguri sos salsa şi salată de legume oricât de multă.
50 gr pate cu conţinut scăzut de grăsimi cu 3-4 crackers.

Cina:           100 gr somon la grătar cu legume oricât de multe
50 gr de paste cu 200 gr sos de roşii, ciperci, ceapă şi ardei oricât de mulţi
100 gr pui cu legume la grătar orice cantitate

Acum, ce aveţi de făcut este sa înlocuiţi una dintre mesele de mai sus, sau două, în funcţie de cât vă doriţi să slăbiţi, cu una sau două dintre variantele meniului de lichide de mai jos.

Sucuri : 1 sfeclă roşie, 2 tije de ţelină, 2 mere verzi şi un castravete . Toate acestea se pun în storcător şi rezultă un suc plin de vitamine şi fără calorii.

Supă: Puneţi o jumatate de ceapă tocată,  2 cartofi tocaţi , 600 ml supă de pui, 2 legături de  nasturel şi fierbeţi până se înmoaie  cartofii. Apoi pasaţi totul în blender.

Smoothie : 4 pumni de fructe boabe( struguri, afine etc), 1 banană, 125 gr iaurt degresat, 2-3 cuburi de gheaţă, puţin lapte, dacă se doreşte.  Toate aceste ingrediente se pun în blender şi se omogenizeaza!

Cu o experienţă de 14 ani în domeniu, Doctor în Ştiinţe Medicale Iulia Preda este  recunoscută ca fiind unul dintre cei mai apreciaţi farmacişti de la noi, având numeroase specializari în ţară, cât şi în străinătate, printre care: cursuri postuniversitare de cosmetică farmaceutica în cadrul Facultăţii  de Farmacie din Atena, cursuri de mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie, cât şi  celebrele cursuri ale Şcolii de Parfumerie La Grasse -Franţa.
Iulia a fost de a lungul timpului prezentatoare a mai multor emsiuni de sănătate ale posturilor Euforia Tv, Tvr1, Tvr2, Giga Tv . De asemenea Iulia are o rubrică lunară de grooming în revista Tabu!