STACCATO, recent intrat pe piața românească, susține designerii autohtoni

STACCATO, renumitul brand internațional de pantofi, prezent din vara aceasta și pe piața din România, susține designerii autohtoni prin implicarea în evenimentul Soirees de la Mode, unul dintre cele mai importante show-uri de fashion din acest an.

“Apreciez STACCATO pentru că își dorește să susțină comunitatea designerilor autohtoni. Prezența la Soirees de la Mode este un prim pas important în această direcție. Ma bucur că moda românească are susținători și sper că această colaborare va fi de lungă durată.”, a declarat Alin Gălățescu, directorul evenimentului.

Tema ediției Soirees de la Mode din acest an a fost “Minimalism vs. Maximalism” în viziunea designerilor invitați, nume consacrate, dar și viitori „best new comers”. STACCATO a asigurat pantofi pentru colecțiile semnate de designerii Simona Semen și Cristian Samfira.

Cu un spirit young și fresh, brand-ul este sinonim cu chic-ul contemporan și este dedicat fashionistelor independente și sigure pe sine. Brandul propune încălțăminte cu personalitate, dar ușor de accesorizat ținutelor diverse, adaptată dorințelor clientelor din România.

Primele două magazine din România au fost inaugurate în București, în AFI Palace Cotroceni și în Iasi, în Palas Mall.