Stil de sarbatori cu reduceri – revedujour.ro

In perioada 20dec-10ianuarie reduceri de 20% la toate produsele pentru cititorii instilulmeu.ro!

reve du jour: ”Toata ideea brandului a pornit de la un vis ce a ars mocnit de mult timp incoace. Am ales numele acesta (vis de zi, daydream) pentru ca imi plac materialele si texturile fluide, lejere, tot ce este inspirat dintr-un basm cu tendinte urbane. Rêve du jour este descrierea mea perfecta: cu capul in nori si cu picioarele pe pamant.”

rêve du jour nu presupune moda la cel mai inalt rang, ci o moda de strada, casual, accesibila si purtabila in orice sezon. Nu ne ghidam dupa ultimele tendinte in moda, ci pe piese longevive, piese care s-au purtat si care se vor mai purta multi ani de acum incolo.

rêve du jour: “Am centralizat toata ideea brandului in jurul unui magazin on-line, usor de accesat si de folosit. Am adaugat conceptul de asistenta pentru stylingul pieselor, pentru ca dorim sa oferim clientilor o experienta personala si placuta, aparte de rutina aproape robotica a shoppingului on-line.”

rêve du jour se adreseaza tuturor persoanelor de sex feminin cu un stil curat, simplu, usor de accesorizat. Toate piesele semnate rêve du jour sunt din materiale usoare, lejere, fluide, sunt simple si se pot accesoriza foarte usor cu bijuterii statement, o pereche de pantofi deosebiti sau o geanta ce fura privirile oricui. Sunt piese casual, ce pot fi purtate atat ziua cat si seara, la birou sau atunci cand iesiti in oras.

rêve du jour : “Credem in simplitate si seriozitate si ne vom asigura sa livram mereu aceste concepte tuturor clientilor.”

Un proiect realizat cu sprijinul:

Photo: Claudia I Cristea Photography

Styling: Adela Alexa

Make-up:Irina Turturean

Accessories: Saba & Adam Bracelets & Dimanolo

Model: Cristiana

Mai multe detalii privind preturi si marimi accesati: http://www.revedujour.ro/

Sau pagina de Facebook